Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Παρασκευή, 25 Φεβρουάριος 2022

Chios Trail Race 2022 – Αποστολή

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ.
Το Chios Trail Race 2022 είναι ο πρώτος αγώνας ορεινής ποδηλασίας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου του 2022 που θα διεξαχθεί στη γειτονική Χίο και συγκεκριμένα στα Σκλαβιά.
Μετά την μαγευτική εμπειρία του Enduro Greek Series 2021, που είχαν την τύχη να λάβουν μέρος οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας στα Σκλαβιά, το Σωματείο Ποδηλάτες Χίου / Podilates Chiou, αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα του έναν αγώνα για λίγο πιο σκληρά γούστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην περιγραφή της εκδήλωσης! Έτσι γεννήθηκε το ''Chios Trail Race'' ο απόλυτος χωμάτινος αγώνας στη Χίο, με συνδυασμούς από τα μονοπάτια που χρησιμοποιήθηκαν στο E.G.S. αλλά και πολλές ΧC διαδρομές για να χορτάσουν και οι πιο απαιτητικοί αναβάτες. Με μια Κυκλική διαδρομή που περνάει μέσα από τα γνωστά μονοπάτια Lizart και Slave (δύο φορές) θα κάνει την πρεμιέρα του το Chios Trail Race ( C.T.R.). Η κυκλική διαδρομή έχει συνολικό μήκος 12.576 km και 422 m θετικά υψομετρικά, το χαμηλότερο σημείο της διαδρομής βρίσκεται στα 214 m από την επιφάνεια της θάλασσας και το ψηλότερο στα 390 m. Τα δύο μονοπάτια που περιλαμβάνει η κυκλική διαδρομή χαρακτηρίζονται από τα ωραιότερα και συνάμα τα πιο απαιτητικά του νησιού.
Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στη συμμετοχή 5 αθλητών από τη Λέσβο
1) Ο Γιαννούλης Παναγιώτης, αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
2) Ο Μπάμπης Μπουντάκης, αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
3) Ο Άγγελος Σανταβάς
4) Ο Τζανής Φώτης και
5) Ο αειθαλής Τάκης Ψαρρός μέλος του Πο.Συ.Λε.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του σ' αυτή την πρώτη εξόρμηση εκτός νησιού, ν' αγωνιστούν με ασφάλεια, ν' αποκομίσουν τις απαραίτητες αγωνιστικές εμπειρίες, να προετοιμαστούν για ένα δυνατό 2022 στο νησί και... καλή διασκέδαση.
Site διοργανωτή
Διαδρομή Αγώνα

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish