Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2022

6th Lesvos Enduro MTB - Agiasos - SS3 - Nuts

Το Βίντεο της 3ης ειδικής του αγώνα 6th Lesvos Enduro MTB - Agiasos 2020, είναι έτοιμο...
Μετά το White rock που ξεκινά από την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, συνέχεια έχει το "Nuts" ένα ιδιαίτερο κι απαιτητικό μονοπάτι με όλες τις τεχνικές δυσκολίες που απαιτεί ένας αγώνας του Greek Enduro Series! Ρίζες δέντρων, μεγάλες κλίσεις και ευθείες που "μαζεύουν" ταχύτητα, πυκνό δάσος, ανάποδες κλίσεις και αρκετό πετάλι. Απολαύστε το...
Το μονοπάτι είναι η 3η ειδική του αγώνα στις 8 Μαΐου που θα γίνει στην Αγιάσο της Λέσβου.
Είναι ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro Greek Series 2020.

Ξεκινάει η κατασκευή της ορεινής ποδηλατικής διαδρομής στην Αμαλή από τον Πο. Συ. Λέσβου

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση μεταξύ του Πο. Συ. Λέσβου και του Καραθανάση Νικόλαου, κατόχου εργοληπτικού πτυχίου με αριθμό 30360, κατηγορίας Πρασίνου, τάξη Α2΄ με έδρα τη Μυτιλήνη Λέσβου, που αφορά το έργο «Δημιουργία ορεινής ποδηλατικής διαδρομής σε δημόσια δασική έκταση στην περιοχή της Αμαλής Μυτιλήνης» ενταγμένο στο πρόγραμμα «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων CLLD/LEADER», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το έργο θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2022 και θα έχει ολοκληρωθεί έως τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Πρόκειται για το πρώτο ποδηλατικό μονοπάτι ορεινής ποδηλασίας στη Λέσβο, το οποίο θα έχει κατασκευαστεί βάση εγκεκριμένης μελέτης και διεθνών προδιαγραφών και μαζί με τα υπάρχοντα μονοπάτια της περιοχής καθίστα την χερσόνησο της Αμαλής ένα τεράστιο ποδηλατικό και περιπατητικό πάρκο στο οποίο θα μπορούν όλοι οι πολίτες του νησιού να χαρούν το καταπράσινο τοπίο και την ηρεμία της φύσης με θέα το καταγάλανο Αιγαίο.

logosESPA

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish