Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2022

Take Care Of your Trails 2022

TCoYT (22/4/2022-4/6/2022)
Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, πράγμα που σημαίνει ότι η ετήσια εκστρατεία TCoYT είναι προ των πυλών.
Take Care of Your Trails - Φρόντισε τα μονοπάτια σου.
Η Λέσβος για ακόμη μια χρονιά έχει ενταχθεί επίσημα στους διεθνείς χάρτες της ΙΜΒΑ για το TCoYT-2022 και δίνει το στίγμα της παγκοσμίως σε όλους τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας, οτι εδώ στο νησί φροντίζουμε τα μονοπάτια μας σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, κάθε συντήρηση είναι νόμιμη και σε συνεργασία με τους επίσημους φορείς του τόπου, υπάρχει εκτεταμένο δίκτυο συντηρημένων μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας και είναι ανοιχτό σε όλους.
Η καμπάνια του TCoYT θα διαρκέσει από τις 22 Απριλίου (ημέρα της γης) έως τις 4 Ιουνίου, προτρέποντας ομάδες σε όλο τον κόσμο για συνολικά 6 εβδομάδες να συντηρήσουμε, να καθαρίσουμε, να φροντίσουμε, να επισκευάσουμε να απομακρύνουμε αδρανή υλικά στα μονοπάτια της περιοχής μας.
Η "μεγάλη" εκδήλωση (με συμμετοχή κοινού) θα γίνει την Κυριακή 29/5/2022 κι ο ΠοΣυΛε σας καλεί να συμμετέχετε για να φροντίσουμε μαζί μερικά από τα μονοπάτια της Αμαλής. Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό του μονοπατιού που ξεκινάει από το "Δασικό" και καταλήγει στους "κορμούς", να είναι στις 29 Μαΐου 2022, στις 09:00 το πρωί. Οι εργασίες θα γίνουν σε μικρές ομάδες κι ο καταμερισμός και η θέση εργασίας θα γίνουν την ώρα της συνάντησης. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά, μαζί με τους κηδεμόνες τους. Η Συνάντηση θα γίνει κάτω από το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας στις 09:00 π.μ.

Σημείο συνάντησης

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish