Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Παρασκευή, 06 Μάιος 2022

Παράδοση Ποδηλάτου στον Παναγιώτη Μπιτάδο

Μυτιλήνη 6/5/2022
Σε μια μικρή και σεμνή τελετή, όπου παραβρέθηκαν οι κ. Περιφερειάρχης κος Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χριστόφας, ο Ειδικός Σύμβουλος Περιφέρειας Γιώργος Σίμος και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Ιγνάτης Λασκαρίδης, παραδόθηκε ποδήλατο δρόμου, υψηλών επιδόσεων στον Λέσβιο αθλητή φαινόμενο, Παναγιώτη Μπιτάδο.
Πριν από αρκετό καιρό και βλέποντας τις συνεχείς πρωτιές του Παναγιώτη Μπιτάδου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, σκέφτηκε ότι ένας αθλητής αυτού του επιπέδου θα έπρεπε να αγωνίζεται στα ίσια τους κορυφαίος αθλητές του κόσμου, με τα ίδια όπλα. Το μόνο που μπορούσε να προσφέρει ο Πο. Συ Λέσβου, ήταν ένα ποδήλατο στον τριαθλητή. Έτσι σκεφτήκαμε να βρούμε ένα τρόπο να κάνει η πολιτεία το χρέος της σ' έναν αθλητή που θα κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα κι όλο το νησί, πολλές φορές ακόμα στο μέλλον. Όταν φτάσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όταν θα κυματίζει η γαλανόλευκη και θα μας διαπερνούν ρίγη συγκίνησης, θα θέλαμε όλοι μας να πούμε ότι είναι απ' το νησί μας, κι οτι κάναμε κάτι, συνεισφέραμε, βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι σ' αυτή τη δύσκολη αναρρίχηση του Παναγιώτη στην κορυφή του κόσμου. Ο Πο. Συ. Λέσβου έκανε πρόταση στην Περιφέρεια κι αυτή έγινε δεκτή, να δωρίσει στον Λέσβιο υπεραθλητή ένα τριαθλητικό ποδήλατο Specialized S-Works Shiv Disc-Carbon / Holographic Foil.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την ανταπόκριση στο αίτημα του, να συγχαρεί για ακόμη μια φορά τον Παναγιώτη Μπιτάδο και να του ευχηθεί το νέο του ποδήλατο να τον συντροφέψει σε πολλές ακόμα νίκες που θα κάνουν το νησί μας ολόκληρο περήφανο.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish