Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Εκλογές Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για εναρμονισμό με Υπουργική Απόφαση 60330/2022 - ΦΕΚ 746/Β/18-2-2022

Εκλογές Πο. Συ. Λέσβου για εναρμονισμό με Υπουργική Απόφαση 60330/2022 - ΦΕΚ 746/Β/18-2-2022
Σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης 60330/2022 - ΦΕΚ 746/Β/18-2-2022, που αφορά τον Καθορισμό για το έτος 2022 των ειδικότερων στοιχείων και των λεπτομερειών α) για την αίτηση εγγραφής αθλητικού σωματείου με ειδική αθλητική αναγνώριση στο «Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων» του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α' 148) και προκειμένου να εναρμονιστεί το σωματείο μας με το ισχύον νομικό πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν εκ νέου εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 18:00, στο ισόγειο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης στην προκυμαία.
Καλούνται όλα τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, να παραβρεθούν για να διαμορφώσουν με την ψήφο τους την σύσταση του ΔΣ της επόμενης 3ετίας. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί. Στις εκλογές μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα οικονομικά ενεργά μέλη. Αυτά δηλαδή που έχουν καλύψει τις συνδρομές του 2021 και του 2022. Τα Οικονομικά ενεργά μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν αλλά δεν μπορούν να παραστούν στη διαδικασία, δύναται να ψηφίσουν δι αλληλογραφίας. Πως γίνεται: Πρέπει να περάσουν από την Πέμπτη 2-6-2022 και έως το Σάββατο 4-6-2022 και ώρα 13:00 από το κατάστημα του κ. Δουκαρέλλη Τάκη (Παιχνίδια Δουκαρέλλη επί της Ερμού) να παραλάβουν φάκελο και ψηφοδέλτιο, να το συμπληρώσουν και να τα παραδώσουν επί τόπου ή σε ένα από τα μέλη του ΔΣ. Αυτό με τη σειρά του θα αναλάβει την υποχρέωση να παραδώσει το φάκελο την Κυριακή στην Εφορευτική επιτροπή. Προσοχή η ψηφοφορία αφορά μέλη οικονομικά τακτοποιημένα, δηλαδή να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον.
Λεπτομέρειες εκλογικής διαδικασίας:
Στις 18:00 ξεκινάει η ψηφοφορία για το νέο 7μελές του ΔΣ του Συλλόγου που θα διαρκέσει μια ώρα. Θα υπάρχουν έτοιμα τυπωμένα ψηφοδέλτια με 9 τουλάχιστον υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο όπου κάθε ψηφοφόρος θα μπορεί να βάλει έως και 7 σταυρούς. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι καταγεγραμμένοι και οι 5 (τουλάχιστον) υποψήφιοι της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εδώ οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν έως και 3 σταυρούς. Τα (οικονομικά ενεργά) μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν, θα πρέπει να προσέλθουν στο ισόγειο του Εμπορικού επιμελητηρίου Μυτιλήνης από τις 18:00 έως και τις 19:000 και να ψηφίζουν με την κανονική διαδικασία στην κάλπη. Καλούνται τα ενεργά μέλη που επιθυμούν να συμβάλλουν στην πορεία του Συλλόγου με την ψήφο τους και επιθυμούν ένα πιο "ποδηλατικό" νησί, να παραστούν και να επιλέξουν, με κρίση και σύνεση, τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν με την εργασία και τις αποφάσεις τους, επάξια την επόμενη 3ετία στα ποδηλατικά θέματα του τόπου μας.
Στέλνοντας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μπορούν να εκδηλώσουν όσοι επιθυμούν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νέας διοίκησης 2022-2024 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. (Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ενεργά οικονομικά μέλη πάνω από ένα χρόνο (2021 και 2022) και η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να έχει σταλεί εγγράφως στο mail του συλλόγου (δεκτές οι δηλώσεις που έχουν σταλεί έως τις 1/6/2022). Επίσης (με τον ίδιο τρόπο) υποψηφιότητα θα πρέπει να θέσουν και οι υποψήφιοι για την εκλογή της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πριν την έναρξη των εκλογών θα εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών.
Πληροφορίες για τον τρόπο έγκαιρης κάλυψης της συνδρομής μπορείτε να ζητήστε από το mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπορείτε αν θέλετε να ανανεώστε τη συνδρομή σας επί τόπου πριν τις εκλογές από σήμερα έως και την 1η Ιουνίου 2022 ώρες αγοράς από το κατάστημα του ταμία μας, στα "Παιχνίδια Δουκαρέλλη".
Σημαντική η συνδρομή σας για το 2022 καθότι μόνο τα μέλη που είναι ενεργά το 2021 και 2022 θα έχουν δυνατότητα ψήφου στις εκλογές.

Πωλείται Cube Reaction GTC Race 29" Carbon

Πωλείται Cube Reaction GTC Race 29" Carbon μέγεθος 23"(XL). Πιρούνι Manitu Minute TS Air 100mm, QR15, tapered, remote lockout. Group set Shimano Xt. Φρένα Shimano BL-M615. Renthal τιμόνι και λαιμό. Μηχανικό παλουκόσελο. 
Τιμή: 1.350€       Επικοινωνία: 6973690941, Παναγιώτης

Ποδηλατικός γύρος 2022 «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»

Ποδηλατικός γύρος 2022 «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»
Για δεύτερη χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συμμετέχει στις παράλληλες δράσεις που διοργανώνει το Κ.Ε.Φ.Ι. σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Virtual Ποδηλατικού Γύρου το 2021, η δράση-θεσμός συνεχίζεται με μια οργανωμένη δράση στην καρδιά της Αθήνας στις 5 Ιουνίου και παράλληλες δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
Φέτος ο Ποδηλατικός Γύρος θα έχει υβριδική μορφή: την Κυριακή 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί από το Ζάππειο μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, τοπικοί σύλλογοι και φορείς θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.
Στη Λέσβο, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, υποστηρίζει και συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου, ποδηλατάδα με εκκίνηση από την προκυμαία και τερματισμό τα Τσαμάκια όπου θα πραγματοποιηθεί μικρή εκδήλωση. Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν τις επόμενες μέρες.
Όσοι επιθυμούν μπορούν από τώρα να κάνουν εγγραφή στην Πανελλαδική δράση του ΚΕΦΙ και να προμηθευτούν το πακέτο εγγραφής που περιλαμβάνει βαμβακερό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης.
Κυριακή 5 Ιουνίου 2022
Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου
«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»
Κάνε την εγγραφή σου σήμερα!

Συμμετοχή του Πο. Συ. Λέσβου στην εκδήλωση του Οpen Space Ποδήλατο και Περιβάλλον

Την Τετάρτη 11 Μαΐου πολλά μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (Πο. Συ. Λέσβου) και αρκετό κοινό με ενδιαφέρον για την ποδηλασία βρέθηκαν στην εκδήλωση "Ποδήλατο και Περιβάλλον" που διοργάνωσε το open space στο νέο φιλόξενο χώρο του.

Ομιλητές ήταν ο Μιχάλης Μπάκας ως Oικολόγος Πράσινος , ο Ιγνάτης Λασκαρίδης ως πρόεδρος του Πο. Συ. Λέσβου και ο Παναγιώτης Γιαννούλης ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας.
Στην παρέμβασή του ο Ιγνάτης Λασκαρίδης αναφέρθηκε στις δράσεις του Πο. Συ. Λέσβου, όπως επίσης και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστικοί ποδηλάτες στην πόλη μας , αναφέρθηκε ακόμα στην εξέλιξη μετά από παρεμβάσεις του ποδηλατικού συλλόγου όσον αφορά τις ποδηλατικές υποδομές καθώς και τη συμπεριφορά των οδηγών.
Ακολούθησε μετά τους ομιλητές εποικοδομητικός διάλογος. Ελπίζουμε να φέρει συνέχεια στις αναζητήσεις της ποδηλατικής κοινότητας για ασφάλεια στην κίνηση μέσα στην πόλη μας.
Ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές ότι την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα θα γίνεται εκδήλωση με διαφορετική Θεματική κάθε φορά αφιερωμένη στο ποδήλατο.
Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις, περισσότερα ποδήλατα στους δρόμους με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Τέλος ευχαριστούμε τον Αστερία και το Open Space για την προσφορά τους στην ποδηλατική κοινότητα και στον Πο. Συ. Λέσβου.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish