Διαδρομές στο βουνό

Items filtered by date: Πέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2021

5th Lesvos Enduro MTB video

Αγιάσος 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021.
Ένα ποδηλατικό διήμερο διαφορετικό από όλα τα άλλα και ίσως το πιο πολυαναμενόμενο του χρόνου! Ένα διήμερο γεμάτο ποδήλατο, μονοπάτια, ταχύτητα, πράσινο, αδρεναλίνη, φίλους, γέλιο, παρέα, κουβέντα, γνωριμίες και σχέδια για το μέλλον!
Με όσα γράφτηκαν και φωτογραφίθηκαν αυτές τις μέρες προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε όλα όσα έχασαν αυτοί που δεν κατάφεραν να έρθουν αλλά και όσα δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτοί που τα κατάφεραν.
Δεκάδες αθλητές ορεινής ποδηλασίας όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στον Όλυμπο για να χρονομετρηθούν στις ειδικές διαδρομές του αγώνα γύρω από το χωριό και μέσα στον καστανιώνα, τα πλατάνια, τις λεύκες και τις καρυδιές, σε μια από τις πιο προικισμένες περιοχές της Λέσβου σε πράσινο και νερό! Για 2 μέρες η καρδιά του Enduro MTB χτυπούσε στις πλαγιές του Ολύμπου, στην ορεινή Αγιάσο.
5 Ειδικές που είχαν απ' όλα... Τεχνικές δυσκολίες μαζί με απαράμιλλη ομορφιά τοπίου, παραδοσιακά πλακόστρωτα και πλούσια βλάστηση, πυκνά δάση και μεγάλες απότομες κλίσεις. Κι όλα αυτά σε μονοπάτια που ξεκινούσαν από την κορυφή του Ολύμπου για να σε φτάσουν μέσα στην Αγιάσο και μετά ... πάλι πάνω!
Ίσως όμως η κινούμενη εικόνα, να έχει να πει περισσότερα...

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish