Διαδρομές στο βουνό

Items filtered by date: Κυριακή, 09 Απρίλιος 2023

Πρωταθλητής Αττικής 2023 MASTER Α o Γιαννόγλου Γιάννης του Πο. Συ. Λέσβου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2023
Κυριακή 9 Απριλίου 2023
Άγιος Γεώργιος Κιάφας στην Μάνδρα Αττικής

Η τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Αττικής (Τ.Ε.Π.Α.), στην οποία υπάγεται ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, σε συνεργασία με τον Π. Σ. Μάνδρας "Δυτική Αττική" συνδιοργάνωσαν το Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2023 στην Μάνδρα Αττικής ΧCΟ, στην τοποθεσία Άγιος Γεώργιος Κιάφας του Δήμου Μάνδρας - Ειδηλλίας, την Κυριακή 9 Απριλίου 2023. Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ & έδωσε βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου είναι και πάλι πρωταθλητής. Και οι 6 αγωνιζόμενοι από τη Λέσβο κατέλαβαν όλοι, πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη με τον Πρωταθλητή Ελλάδας 2023 Γιάννη Γιαννόγλου να ανεβαίνει και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να παίρνει το Κύπελλο του Πρωταθλητή Αττικής στην κατηγορία Master A.

Οι διακρίσεις των Λέσβιων αθλητών:

1) Γιαννόγλου Γιάννης με χρόνο 1:18:26 - Θέση 1η Masters A Πρωταθλητής Αττικής XCO 2023. (7ος Γενικής)
2) Σαραϊδάρης Γιώργος 1:14:56 - θέση 3η Masters B. (4ος Γενικής)
3) Λαϊνάς Κώστας +1 ΣΤΡ - 1η θέση Masters Δ. (35ος Γενικής)
4) Πέππας Νικόλαος 1:30:31 - Θέση 5η Masters A. (25ος Γενικής)
5) Μπουντάκης Μπάμπης 1:20:18 - θέση 7η Masters B. (9ος Γενικής)
6) Γιαννούλης Παναγιώτης 1:36:17 - Θέση 8η Masters B. (33ος Γενικής)

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός με πολλά μονοπάτια, γεμάτα τεχνικά σημεία ανεβάζοντας αρκετά τον πήχη δυσκολίας σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Οι Λέσβιοι αθλητές προετοιμασμένοι άριστα σε παρόμοια τερέν που πλούσια παρέχουν τα αμέτρητα μονοπάτια της Λέσβου ανταπεξήλθαν με τον τελειότερο τρόπο στον αγώνα Πρωταθλήματος Αττικής 2023, εντυπωσιάζοντας διοργανωτές και συναθλητές.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος που αθλητές από το νησί μας κατάφεραν τόσο υψηλές θέσεις κατάταξης στο πρωτάθλημα Αττικής απέναντι σε συναθλητές τους, που έτρεξαν δίπλα στο σπίτι τους. Εύχεται στους ένδοξους αθλητές του τόπου μας, καλή ξεκούραση, καλή ανάρρωση, καλή αποκατάσταση και καλή επιστροφή.

Φωτογραφίες (με συνεχή ενημέρωση) στο άλμπουμ ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish