Συμβουλές

Items filtered by date: Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2022

Πωλείται Cube '17 ELITE C:62 PRO 29¨

Πωλείται Cube '17 ELITE C:62 PRO 29¨. Μέγεθος 19 large. Πιρούνι Rock Shox SID RL, Fast Black, PushLoc, QR15, Tapered, 100mm. Ζάντες DT CSW MA 3.9 Straightpull Wheelset, 28/32 ακτίνες, 15mm / X12, Tubeless Ready, DT Swiss Pro Head® Reinforcement System, καψούλια από κράμα Squorx®. Πίσω ντεραγιέ SRAM XX1, 11-ταχύτητες. Λεβιές ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ SRAM XX1 Trigger. Κασέτα SRAM XG-1199, 10-42T. Φρένα Magura MT8 (180/160). Βάρος 10kg
Τιμή: 1650€ Επικοινωνία: 6976949288, Χρήστος

Ημέρα Βουνού 2022 - Νέα ημερομηνία

Μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, που μας ανάγκασε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή εκδήλωση του εορτασμού της "Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού" επαναπρογραμματίζουμε τις δράσεις μας για την επόμενη Κυριακή.
Στις 18/12/2022 ο Ποδηλατικός Σύλλογος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού διοργανώνοντας βόλτα στην Αμαλή. Η 11η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη να γιορτάζεται παγκοσμίως ως Ημέρα Βουνού. Για 12η χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει ποδηλατοβόλτα στο βουνό που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ορεινή ποδηλασία στη Λέσβο. Η Παγκόσμια ημέρα Βουνού έχει σκοπό να υπενθυμίσει στη διεθνή κοινότητα την ευθύνη που έχει για τη διατήρηση και προστασία του βουνού αλλά και την ανάδειξή του ζωτικού ρόλου που παίζει στη ζωή των ανθρώπων. Η Αμαλή είναι δίπλα μας και πάντα μας χαρίζει ατέλειωτες ώρες προπόνησης, αναψυχής, ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Για αυτό πάντα είμαστε εκεί να την τιμάμε και να την προστατεύουμε.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 10:30 πμ ξεκινάμε με τα ποδήλατα από την Αγία Μαρίνα (κάτω από το γήπεδο) με προορισμό το εκκλησάκι της Παναγίας της Αμαλής. Εκεί στις 12:00 θα βρεθούμε με όσους επιθυμούν να έρθουν στην εκδήλωση με τις οικογένειές τους και ν' ανέβουν με αυτοκίνητο. Θα προσφέρονται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, ζεστά ροφήματα και γλυκά. Έτσι θα τιμήσουμε και φέτος τα μονοπάτια, το βουνό και τη φύση που μας προσφέρουν τόσα πολλά και η αξία τους είναι ανεκτίμητη. Την ίδια ημέρα στο γύρω χώρο της εκκλησίας της Παναγίας Αμαλής θα πραγματοποιηθεί και το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Ορεινής Ποδηλασίας Λέσβου. Ένα πευκάκι (από αυτά που έχουμε συμβάλει στη σπορά τους μερικά πριν χρόνια) θα στολιστεί συμβολικά, με οικολογικά στολίδια.
Όσοι ανέβουν στο βουνό μπορούν αν θέλουν να φέρουν ένα στολίδι (από ανακυκλώσιμα υλικά) για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ορεινής Ποδηλασίας Λέσβου. Ο στολισμός θα πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00 στην Παναγία της Αμαλής και όσοι επιθυμούν μπορούν να έρθουν κατευθείαν εκεί.
Όσοι ανεβείτε με ποδήλατο, εφοδιαστείτε με νερό, καλά προετοιμασμένο ποδήλατο και όπως πάντα, το κράνος σας.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish