Συμβουλές

Items filtered by date: Σάββατο, 24 Δεκέμβριος 2022

1st Ride 2023

2/1/2023
10:30 Γήπεδο Αγ. Μαρίνας
Η πρώτη βόλτα του χρόνου. Ένας νέος ποδηλατικός χρόνος ξεκινά κι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου τον καλωσορίζει όπως πάντα με μια μεγάλη βόλτα. Όλοι οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας θα συναντηθούν για την πρώτη ποδηλατική ορεινή ΜΤΒ περιπέτεια του 2023. Αφήνουμε πίσω μας τον χρόνο που πέρασε και πάμε να εξερευνήσουμε τα βουνά και τα μονοπάτια του 2023. Η συνάντηση μας θα είναι στις 2 Ιανουαρίου στις 10:30 μετά το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Μεγάλη παρέα, μεγάλη βόλτα, πολλά χιλιόμετρα, όπως κάθε φορά. Στόχος αυτής της πρώτης συνάντησης του 2023 είναι να ξεκινήσουν οι βόλτες μας με ομαδικό πνεύμα, να οδηγήσουμε σε αγαπημένα μονοπάτια, να γράψουμε πολλά χιλιόμετρα και να περάσουμε καλά.
Ακριβώς την ίδια μέρα τον Ιανουαρίου του 2012 διοργανώθηκε το πρώτο "1st Ride" με στόχο, όπως κάθε χρονιά, να κάνουμε την πρώτη μεγάλη βόλτα του έτους, για "να μας πάει καλά ο χρόνος".
Από τότε και κάθε χρόνο, έχει καθιερωθεί να συμμετέχουμε όσο περισσότεροι γίνεται στην πρώτη ομαδική βόλτα του χρόνου και μ' αυτή εδώ καταγράφουμε την11η διοργάνωση "1st Ride".
Εφοδιαστείτε με νερό, καλά προετοιμασμένο ποδήλατο, το κράνος σας και την καλή σας ποδηλατική διάθεση.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish