Συμβουλές

Items filtered by date: Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2022

Το μεγάλο ταξίδι για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Τετάρτη 19:30 στο Open Space
Ο Steffen Streich στο διάστημα από 14 έως 28 Αυγούστου 2022 συμμετέχοντας στην εκδήλωση "Bring Them Back" ξεκίνησε με το ποδήλατό του από το Βρετανικό Μουσείο και μετά από 3000 χιλιόμετρα, τερμάτισε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Η δράση αυτή είχε ιερό σκοπό και διοργανώθηκε σαν ένα κίνημα υποστήριξης για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα από το μουσείο του Λονδίνου στην Ακρόπολη. Μαζί με τον Στέφανο συνποδηλάτισαν οι Βασιλική Βουτζαλή, Γιάννης Ευθυμίου, Bασίλης Κόρδας, Σταύρος Σούμας και στο Ελληνικό έδαφος μαζί τους ο αθλητής ΑΜΕΑ Χρήστος Κορομηλάς, άτομο με αναπηρία όρασης.
Την Τετάρτη 7/12/2022 στις 07:30 μμ ο Steffen Streich θα μιλήσει στο Open Space για την ποδηλατική εκστρατεία #bringthemback που έγινε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

"Bring Them Back"

Νέο Ποδηλατικό κατάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης - AGIASSOTELLIS BIKE SERVICE

Νέο Ποδηλατικό κατάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης. Το επισκεφτήκαμε, γνωρίσαμε τον ιδιοκτήτη κο Αγιασσωτέλλη και σας το παρουσιάζουμε.
Στο AGIASSOTELLIS BIKE SERVICE, του Μανώλη Αγιασσωτέλλη στη Μυτιλήνη, πέραν από την πώληση παντός τύπου ποδηλάτων και αξεσουάρ, σας παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών σε ότι αφορά τη συντήρηση και επισκευή του ποδηλάτου σας.
Το AGIASSOTELLIS BIKE SERVICE, προσφέρει στο πελατολόγιο του, αξιόπιστες, γρήγορες και οικονομικές τεχνικές υπηρεσίες, αλλαγή σαμπρέλας η εξωτερικού ελαστικού, ακτινολόγηση, ρύθμιση ταχυτήτων, αλλαγή φρένων, αντικατάσταση ντιζών ή όποια άλλη εργασία χρειάζεται το ποδήλατο σας.
Στη διεύθυνση του, στην οδό Ασκληπιού στη Χρυσομαλλούσα, στο ποδηλατάδικο παρέχει, όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που αφορούν τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση του ποδηλάτου σας καθώς και την πώληση / τοποθέτηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ.
Mountain bikes, Trekking, Fitness, Hybrid, BMX, Fat bikes, Cruiser, Πόλης, Δρόμου, Αναδιπλούμενα, Ηλεκτρικά, Τριάθλου, Χρονομέτρου, Παιδικά, Προπαιδευτικά, Τρίτροχα, Τετράτροχα, Μονόροδα ή ότι άλλο και εάν διαθέτετε ανεξαρτήτου τύπου ή μάρκας, το νέο κατάστημα είναι εδώ για να σας υποστηρίξει!
Το AGIASSOTELLIS BIKE SERVICE αναλαμβάνει να εκπληρώσει οποιαδήποτε μικροεπισκευή στον χώρο σας ή για πιο σημαντική εργασία να το παραλάβει και να το μεταφέρει στο κατάστημα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ασκληπιού 54, Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2251303140 & 6975871685
SOC. NETWORKS: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087380794477&sk=about

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish