Συμβουλές

Items filtered by date: Κυριακή, 07 Αύγουστος 2022

Σκαλοχώρι ΜΤΒ 2022 - Αποτελέσματα - Ανασκόπηση

Σκαλοχώρι 6/8/2022
Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αγωνιζόμενων (38) παρά το "καλοκαιρινό" της ημερομηνίας, ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας Λέσβου 2022.
Το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 18:00 δόθηκε η εκκίνηση του 2ου αγώνα του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου στο Σκαλοχώρι.
Όπως κάθε χρόνο στο κέντρο του καλοκαιριού, μέσα στον Αύγουστο, το ποδηλατικό αγωνιστικό ημερολόγιο γράφει... Σκαλοχώρι. Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας του Σκαλοχωρίου εντάσσεται στο τοπικό πρωτάθλημα.
Η διαδρομή είχε κοινά σημεία με αρκετές από τις προηγούμενες χρονιές. Σημείο εκκίνησης και φέτος ήταν η κατάλληλη για εκδηλώσεις είσοδος του χωριού, που κάτω της απλώνεται η μαγευτική θέα ολόκληρου του Σκαλωχωρίου. Η απογευματινή ώρα εκκίνησης είχε ηλιόλουστο φόντο τα πανέμορφα σπίτια του χωριού που χτισμένα στην πλαγια της καλντέρας του ηφαιστείου, αγναντεύουν αγέροχα το Αιγαίο πέλαγος.
Μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και της αθλητικής ομάδας, ήταν παρόντες στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος.
Ο αγώνας συνοδευόταν από απαλό αεράκι, που έκανε το απόγευμα με τους 28 βαθμούς θερμοκρασίας να μοιάζει ακόμα πιο δροσερό.
8 γύρους μετά την εκκίνηση που δόθηκε στις 18:00 και μια ώρα αργότερα, πρώτος (μη ηλεκτρικός*) περασε τη γραμμή του τερματισμού ο Δημήτρης Αλεξίου. (Αναλυτικά αποτελέσματα κάτω). *Στον αγώνα συμμετείχαν και 3 ηλεκτρικά ποδήλατα.
Ο Πο.Συ.Λέσβου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λέσβου, υποστήριξαν και βοήθησαν τα μέγιστα για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση της Κοινότητας Στύψης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Λέσβου, με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Δυτικής Λέσβου. Τεχνικός σύμβουλος ήταν το Lesvos Ride. Ευχαριστούμε τους όλους τους χορηγούς που χωρίς την αρωγή τους δεν θα μπορούσε να υποστηριχθεί η διοργάνωση όπως επίσης κι όλους τους εθελοντές που βρίσκονταν σ' ολόκληρη τη διαδρομή του αγώνα και εξασφάλισαν την ομαλή αγωνιστική λειτουργία.
Ο επόμενος αγώνας του κυπέλλου είναι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι.

Τα αποτελέσματα όπως μας παρέδωσε ο διοργανωτής lesvos Ride μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ

Φωτογραφικό άλμπουμ ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish