Συμβουλές

Items filtered by date: Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2022

Chamois Ride - Enduro Greek Series 2022 Round 4

Το Chamois Ride 2022 είναι ο πρώτος αγώνας Enduro MTB που πραγματοποιείται στην Ελλάδα σε χιονοδρομικό κέντρο στις 16-18 Σεπτεμβρίου 2022
Στο αλπικό τοπίο του Ανήλιου Μετσόβου, του νεώτερου χιονοδρομικού στην Ελλάδα το οποίο θα μετατραπεί με καινούργιες διαδρομές σε bike park, εκεί όπου τα αγριόγιδα αγέρωχα ατενίζουν την θέα που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα, θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας πρότυπο που θα υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Κερασάκι στην τούρτα θα είναι ο πρώτος αγώνας για παιδιά από 3 έως 6 ετών, που θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανήλιου..
Το ενδιαφέρον μας από τη Λέσβο επικεντρώνεται στις συμμετοχές 3 αθλητών ποδηλασίας από τη Μυτιλήνη. Ο Γιάννης Γιαννόγλου αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, μαζί με τον Μαρίνο Μιχαλακέλλη και τον Αντώνη Σακελλαρίου.
Οι 3 από τους κορυφαίους αθλητές ποδηλασίας στο νησί υπόσχονται να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του νησιού και αν είναι δυνατόν μια και θα μάχονται με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στο άθλημα, να μας φέρουν και μετάλλια στο νησί.
Καλή επιτυχία Γιάννη, Μαρίνο, Αντώνη... η θετική μας ενέργεια μαζί σας.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish