Συμβουλές

Items filtered by date: Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2024

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου - Κοπή Πίτας

20 Ιανουαρίου 2024
Σίγρι - Λέσβος
Το Σάββατο 20/1/2024 μέλη του ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου παραβρέθηκαν στην κοπή πίτας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου που πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό Σίγρι.
Πλήθος κόσμου γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου από κάθε χώρο και φορέα του νησιού, πράγμα που δείχνει το τεράστιο έργο αλλά και την μεγάλη εκτίμηση προς τον Διευθυντή του Μουσείο Διευθυντής Δρ. Νικόλαο Ζούρο. Μετά τις ομιλίες όλων των εκλεκτών προσκεκλημένων, πήρε το λόγο ο Διευθυντής του Μουσείου Δρ. Νικόλαος Ζούρος και αναφέρθηκε στον απολογισμό των δράσεων του 2023 όπου και έγινε γνωστό σε όλους το τεράστιο έργο που πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην συνέχεια έγινε συνοπτική αναφορά στις πλούσιες δράσεις που προγραμματίζονται για την επόμενη χρονιά. Ακολούθησε μια πολύ όμορφη βράβευση όλων τον σχολείων που πραγματοποίησαν τις εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου και τέλος έγινε η κοπή της πίτα του Μουσείου.
Σαν σύλλογος, ήταν μεγάλη μας τιμή που παραβρεθήκαμε σ' αυτή την λαμπρή τελετή. Πόσο μάλιστα όταν έγινε και αναφορά της συνεργασίας μας από τον ίδιο Δρ. Νικόλαο Ζούρο. Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας υποστηρίζει τις ποδηλατικές αθλητικές διοργανώσεις τα τελευταία 5 χρόνια στο νησί. Η συνεργασία αυτή μας τιμά ιδιαίτερα και θεωρούμε ότι η προσφορά του Μουσείου και φυσικά του Δρ. Ν. Ζούρου είναι πραγματικά τεράστια και ανυπολόγιστης αξίας προς το νησί μας αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish