Συμβουλές

Items filtered by date: Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2024

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση & Κοπή Πίτας Πο. Συ. Λέσβου 2024

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου 2024.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στις 19:00μμ, στο ξενοδοχείο Elysion στη Νεάπολη Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση για το 2024 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με συμμετοχή όλων των ενεργών μελών και φίλων του Συλλόγου. Καλούνται όλα τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο κι όσοι θέλουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους για το 2024 να παραβρεθούν με σκοπό την ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Πο. Συ. Λέσβου κι ότι έχει προγραμματιστεί για το 2024. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί. Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου (αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή Πίτας).
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου στο νησί, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του 2024 πιστοί στην παράδοση της εκδήλωσης που κρατάει από το 2012, στο Ξενοδοχείο Elysion.
Την Κυριακή 21/1/2024 στις 19:00 θα συγκεντρωθούμε για να ακούσουμε τα σχέδια του Πο. Συ. Λέσβου για το 2024, να γνωρίσουμε τους αθλητές της ομάδας του 2024, να μοιραστούμε τις ιδέες μας και την αγάπη για το ποδήλατο, αλλά και να ενημερωθούμε για ότι ποδηλατικό πρόκειται να γίνει στο νησί μας μέσα στο νέο έτος.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, και θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά να ανταλλάξουμε ποδηλατικές ευχές για το 2024. Την κοπή πίτας θα ακολουθήσει κλήρωση λαχνών με πολλά δώρα.
Σας περιμένουμε.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish