Σχετικά με εμάς

Items filtered by date: Σάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019

Οι εκλογές του Πο. Συ. Λέσβου στην τελική τους φάση

Μία μέρα έμεινε μέχρι τη μεγάλη μέρα των εκλογών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) προετοιμάζει πυρετωδώς τη διαδικασία. Μετά τη 12η μεσημβρινή της προηγούμενης των εκλογών (Σάββατο) όπως προστάζει το καταστατικό του συλλόγου και όπως ανακοινώθηκε στο site του lesvosmtb.gr, στη σελίδα του συλλόγου, λήγει η προθεσμία υποβολών των υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.). Στη συνέχεια εκτυπώνεται το ψηφοδέλτιο και αναρτάται στη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο. (Φωτό 1)

Τα μέλη που δεν έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του 2018 μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους πριν την έναρξη της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου. Για τα μέλη που δεν μπορούν να παραστούν, επιτρέπεται η ψήφος δι' αλληλογραφίας, εφόσον ο ειδικός φάκελος μέσα στον οποίο ο εκλογέας έχει τοποθετήσει το ψηφοδέλτιο, είναι σφραγισμένος με τη σφραγίδα του σωματείου και μονογραφημένος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ο Πρόεδρος παραδίδει τους δι' αλληλογραφίας φακέλους πριν την τέλεση των εκλογών στην Εφορευτική Επιτροπή πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία των παρόντων μελών.
Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: Ανεζίνος Παναγιώτης, Αράπης Χαράλαμπος, Βογιατζής Ιωάννης, Γιαννούλης Παναγιώτης, Δαλέκος Ελευθέριος, Δουκαρέλλης Παναγιώτης, Κουτρούπης Τιμολέων, Λασκαρίδης Ιγνάτιος, Σαμαράς Παναγιώτης και Χατζέλλης Εμμανουήλ. Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι Βεγιάννης Γιάννης, Εγγλεζόπουλος Θεόφιλος και Τριανταφύλλου Ανδρέας. Οι ψηφοφόροι μπορούν να βάζουν μέχρι 7 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ. και μέχρι 3 για την Ε.Ε.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish