Περιφερειακά

Items filtered by date: Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017

Δελτία Αθλητικής ιδιότητας Πο.Συ.Λε.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου εγκρίθηκε το αίτημά μας στο Υπουργείο Πολιτισμού - Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και από χθες 8/6/2017, ο Πο.Συ.Λε. ανακηρύχθηκε επίσημα αθλητικό Σωματείο της Ε.Ο.Π.
Σε μια σεμνή τελετή, παραδόθηκαν από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, τα πρώτα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στους ποδηλάτες που πρόκειται να τρέξουν στο Πανελλήνιο αγώνα ποδηλασίας Μάστερς, που θα διεξαχθεί στη Λέσβο το επόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου 2017, στην Αχλαδερή και στο Μόλυβο της Λέσβου.
Οι αθλητές Αλέξανδρος Γκέντσης, Μπάμπης Μπουντάκης, Γιώργος Ντάρας και Γιάννης Ντίνος παρέλαβαν τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας και μ' αυτά μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε κάθε αγώνα ποδηλασίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή οι τέσσερις τους καταγράφηκαν στις σελίδες της Λεσβιακής ποδηλατικής ιστορίας επίσημα σαν οι πρώτοι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Οι κάρτες παραδόθηκαν στους αθλητές από τον πρόεδρο του Πο.Συ.Λε. Ιγνάτη Λασκαρίδη μαζί με τις ευχές όλων μας για άξια εκπροσώπηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αλλά και του νησιού, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Masters Ανδρών που διεξάγεται στην Αχλαδερή το Σάββατο 10 Ιουνίου και στο Μόλυβο στις 10 Ιουνίου 2017, όπου θα αγωνιστούν ανάμεσα στους καλύτερους ποδηλάτες της Ελλάδας.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Masters Ανδρών

Το επόμενο σαββατοκύριακο πραγματοποιείται το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της χρονιάς
Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 11:00 το πρωί, μετά τη διασταύρωση Αχλαδερής προς Πολυχνίτο, πραγματοποιείται το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης όπου οι αθλητές θα παίρνουν εκκίνηση ανά 1 λεπτό.
Την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 9:00, με αφετηρία και τερματισμό το Μόλυβο, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας αντοχής διάρκειας 108χλμ.
Θεωρούμε χρέος και υποχρέωση όλης της ποδηλατικής κοινότητας αλλά και ευκαιρία όλων των Λέσβιων να παραβρεθούν και να χειροκροτήσουν τις συμμετοχές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, των αγωνιζόμενων από τη Λέσβο αλλά και όλων των αθλητών των Ελληνικών ομάδων που πρώτη φορά θα δούμε στη Λέσβο.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish