Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Δελτία Αθλητικής ιδιότητας Πο.Συ.Λε.

Rate this item
(1 Vote)

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου εγκρίθηκε το αίτημά μας στο Υπουργείο Πολιτισμού - Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και από χθες 8/6/2017, ο Πο.Συ.Λε. ανακηρύχθηκε επίσημα αθλητικό Σωματείο της Ε.Ο.Π.
Σε μια σεμνή τελετή, παραδόθηκαν από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, τα πρώτα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στους ποδηλάτες που πρόκειται να τρέξουν στο Πανελλήνιο αγώνα ποδηλασίας Μάστερς, που θα διεξαχθεί στη Λέσβο το επόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου 2017, στην Αχλαδερή και στο Μόλυβο της Λέσβου.
Οι αθλητές Αλέξανδρος Γκέντσης, Μπάμπης Μπουντάκης, Γιώργος Ντάρας και Γιάννης Ντίνος παρέλαβαν τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας και μ' αυτά μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε κάθε αγώνα ποδηλασίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή οι τέσσερις τους καταγράφηκαν στις σελίδες της Λεσβιακής ποδηλατικής ιστορίας επίσημα σαν οι πρώτοι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Οι κάρτες παραδόθηκαν στους αθλητές από τον πρόεδρο του Πο.Συ.Λε. Ιγνάτη Λασκαρίδη μαζί με τις ευχές όλων μας για άξια εκπροσώπηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αλλά και του νησιού, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Masters Ανδρών που διεξάγεται στην Αχλαδερή το Σάββατο 10 Ιουνίου και στο Μόλυβο στις 10 Ιουνίου 2017, όπου θα αγωνιστούν ανάμεσα στους καλύτερους ποδηλάτες της Ελλάδας.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish