Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/lesvosmt/public_html/images/stories/polimesa/666
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/polimesa/666

Ποδήλατα Δρόμου

Ξενοδοχεία φιλικά προς τον ποδηλάτη – Αφροδίτη Hotel, Βατερά

Rate this item
(0 votes)

 

 Ε-IMG 1279c  Τα Βατερά είναι η μεγαλύτερη παραλία των Βαλκανίων. Με 15,2 χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη και με την ατέλειωτη ασφάλτινη ευθεία από πάνω της αποτελεί το τέλειο μέρος για να κάνουν όλοι ποδήλατο. Η παντελής έλλειψη κάποιας κλίσης έχει κάνει τους περισσότερους κατοίκους αλλά και τουρίστες των Βατερών να χρησιμοποιούν σε όλες τους τις μετακινήσεις το ποδήλατο, αλλά και όλους τους άλλους (οδηγούς αυτοκινήτων) να υπολογίζουν και να σέβονται το ποδήλατο.
  Οι ποδηλάτες κι αυτοί από τη μεριά τους, σέβονται τον εαυτό τους κι έτσι δεν θα δεις κάποιον το βράδυ χωρίς ένα (τουλάχιστον) μικρό φωτάκι πίσω, ούτε κανέναν να παραβιάζει κανόνες ή να θέτει την ασφάλειά του σε κίνδυνο..
  Στην μέση της παραλίας βρίσκεται και το Ξενοδοχείο Αφροδίτη το οποίο ενοικιάζει ποδήλατα με2€ την ώρα ή 10€ τη μέρα. Πολλά ποδήλατα, τα περισσότερα mountain, νέα μοντέλα, προσεγμένα σε άριστη λειτουργική κατάσταση, παιδικά ποδήλατα 20'', ποδήλατα της Ideal και της Cross... hardtail, διπλής ανάρτησης, με σχάρα, κοριτσίστικο, με παιδικό καθισματάκι, με έντονα χρώματα αλλά και πιο σοβαρά... Υπάρχει ένα ποδήλατο για κάθε γούστο.
  Ξενοδοχείο Αφροδίτη .... ένα ακόμη ξενοδοχείο φιλικό προς τον ποδηλάτη!

{gallery}stories/polimesa/666{/gallery}

 

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 17:28

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish