2ος ΑΓΩΝΑΣ MTB ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΥΦΑΝΤΩΝ
- Αρθρογράφος Ιγνάτης Λασκαρίδης
- Published in Ενημέρωση
- Διαβάστηκε 11557 times
- font size decrease font size increase font size
- Comment it!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ "ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ΑΛΥΦΑΝΤΩΝ
Όλα είναι έτοιμα για τον 2ο Αγώνα ορεινής ποδηλασίας Αγ. Γεώργιος Αλυφαντών .
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15 – 10 – 2011 ημέρα Σάββατο .
Οι έγγραφες θα αρχίσουν στις 15.00 και η έναρξη του αγώνα στις 16.00. Η συμμετοχή είναι 5 ευρώ .Θα υπάρξουν 3 κατηγορίες αγωνιζομένων . Εφήβων , ανδρών και βετεράνων .Οι κατηγορίες εφήβων και ανδρών θα τρέξουν 6 φορές τη διαδρομή και οι βετεράνοι 4.Ο κάθε γύρος είναι 4.8 χλμ .Ο αγώνας θα τελειώσει στις 18.30 ανεξάρτητα των πόσων γύρων θα έχουν κάνει όλοι οι διαγωνιζόμενοι. Δηλαδή μπορεί κάποιος να μην έχει ολοκληρώσει και τους 6 γύρους μέχρι τις 18.30 όπου και ο αγώνας θα λήξει .Η διαδρομή έχει χαραχτεί , σηματοδοτηθεί και είναι ανοιχτή για δοκιμές και προπόνηση .
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους τους αναβάτες .Για την κατηγορία των εφήβων και γενικότερα για όλους όσοι είναι ανήλικοι πρέπει κατά την ώρα της εγγραφής να συνοδεύονται από τους γονείς τους .
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στο τηλ. 6942248776 Γιώργος Σαραϊδάρης
Related items
Latest from Ιγνάτης Λασκαρίδης
- Διακρίσεις για τους αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στο Enduro Greek Series Rnd5 στη Λίμνη Πλαστήρα
- Πωλείται TREK Procaliber HT 29" carbon
- Πωλείται ηλεκτρικό ποδήλατο full suspension Haibike Alltrail
- Ρεπορτάζ της Μυρσίνης Τζινέλλη στην ΕΡΤ Αιγαίου με τίτλο: "Η πρόταση του Ποδηλατικού Συλλόγου για ποδηλατικές διαδρομές στη Λέσβο"
- Πωλείται CUBE Stereo 27.5