Εκδηλώσεις

Brevet Lesvos 2017 “Steffen Streich”

Rate this item
(3 votes)

Μετά από πολλές χρονιές επιτυχημένων διοργανώσεων, και φέτος στις 27 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας Brevet 200km. Το Brevet είναι ποδηλατική διαδρομή μη υποστηριζόμενη όπου οι ποδηλάτες έχοντας μόνο όσα θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα πάνω στο ποδήλατο τους καλούνται να καλύψουν την διαδρομή των 200χλμ μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο. Νικητές είναι όλοι όσοι τερματίσουν μέσα στον χρόνο .Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και είναι υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Τουρισμού.
Η Διαδρομή των 200χλμ θα ξεκινήσει από την πόλη της Μυτιλήνης με κατεύθυνση την Ερεσό και από εκεί μέσω Στύψης οι ποδηλάτες θα επιστρέψουν στην Μυτιλήνη. Ο λόγος που επιλέχτηκε το χωριό της Στύψης ως σημείο ελέγχου είναι αν μη τι άλλο γιατί είναι το χωριό που κατοικεί ο Steffen Streich. Ο υπεραθλητής της ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων που έχει καταπλήξει τους πάντες και έχουμε την τύχη να τον έχουμε στην ποδηλατική οικογένεια της Λέσβου.
Από όσο γνωρίζουμε πολλοί ντόπιοι έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις και όσοι δεν ξεκίνησαν είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνουν και να πάρουν μέρος στο Brevet Lesvos 2017 “Steffen Streich”.

Λεπτομέρειες για διαδρομή, δηλώσεις και εκπτώσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες....

Last modified onΠέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 23:43

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish