Εκδηλώσεις

Ώρα Γης 2018

Rate this item
(1 Vote)

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου (Πο.Συ.Λε.) καλεί όλους τους ποδηλάτες του νησιού να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης που υπήρξε ποτέ για την προστασία του πλανήτη μας, με την καθιερωμένη πλέον ποδηλατοπορεία στους δρόμους της ​Μυτιλήνης την ώρα που τα φώτα ​της πόλης ​ θα είναι κλειστά!
Μια παγκόσμια δράση που γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό ​να ​ ενημερώσει τους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή και να τους ενθαρρύνει να σβήσουν τα φώτα ​ ​ για μία ώρα ​ ​ ταυτόχρονα σε περισσότερες από 170 χώρες το Σάββατο 24 Μαρτίου ​και​ να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας.
Σάββατο 24​ Μαρτίου 2018​ καλείσαι να πάρεις μέρος στην ​ποδηλατοπορεία του Πο.Συ.Λε. για την "​ Ώρα της Γης ​"​ και να ενωθείς με τον υπόλοιπο πλανήτη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Φέτος το ραντεβού μας είναι στις 24 Μαρτίου 2018​ και ώρα 20:00 στη Πλατεία Σαπφούς για την ποδηλατοπορεία αφιερωμένη στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Γιατί να συμμετάσχω;

​- ​ Γιατί η κλιματική αλλαγή συμβαίνει εδώ και τώρα και απειλεί τον τρόπο ζωής μου, τη θάλασσά μου, τη μοναδική ζωή που με περιβάλλει και τελικά το ίδιο μου το σπίτι: τη Γη!

​- ​ Γιατί θέλω να συνδεθώ με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και να διεκδικήσω έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας, όπου άνθρωπος και φύση θα συνυπάρχουν αρμονικά!

​*​ Οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.

* Όσοι δεν έχουν φώτα εμπρός και πίσω δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ποδηλατοπορεία.

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 16:07

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish