Εκδηλώσεις

Ποδηλατοπορεία για την Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ

Rate this item
(0 votes)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ(Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου), το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί συμβολική ποδηλατοδρομία στη Μυτιλήνη, με τη συμμετοχή μελών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και όποιου άλλου ποδηλάτη επιθυμεί να συμμετάσχει.
Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει από την πλατεία Σαπφούς στις 7.00 μ.μ., θα κατευθυνθεί προς το Τελωνείο και θα επιστρέψει για τον τερματισμό στην πλατεία Σαπφούς, όπου και θα παρευρίσκονται μέλη και φίλοι του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας - HELLESCC.
Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας - HELLESCC καλεί όλους τους κατοίκους της Μυτιλήνης που επιθυμούν να δείξουν την αλληλεγγύη τους στα άτομα με ΙΦΝΕ να φωτογραφηθούν με φόντο στιγμιότυπα της ποδηλατοδρομίας και στη συνέχεια να δημοσιεύσουν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (κάτω από τα hashtag #unitedwestand2018 και #worldibdday2018), κάνοντας παράλληλα γνωστή την πόλη τους και την κουλτούρα της σε όλο τον κόσμο.
Τα άτομα με ΙΦΝΕ ζουν πολεμώντας καθημερινά συμπτώματα όπως η χρόνια κόπωση, ο πόνος, το άγχος, η κατάθλιψη και το αίσθημα απομόνωσης. Συμπτώματα που πολύ συχνά κανένας δεν "βλέπει".
Δείξε κι εσύ την υποστήριξή σου στα άτομα με ΙΦΝΕ.
Στάσου δίπλα τους στη μάχη που δίνουν καθημερινά!
(European Federation of Crohn's and Colitis' Associations - EFCCA).
Για πληροφορίες καλέστε:
Tσακιρίδου Νατάσα
Εκπρόσωπος Λέσβου HELLESCC και μέλος ΔΣ
Τηλ.: 6975514887

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish