Εκδηλώσεις

ERESSOS LAVA WKND 2018

Rate this item
(1 Vote)

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα LESVOS RIDE GRAND PRIX 2018 που θα κρίνει και τον πρωταθλητή Λέσβου στην ορεινή ποδηλασία για το 2018.
Η Σκάλα Ερεσού θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς του LESVOS RIDE GRAND PRIX 2018 στα πλαίσια του Eressos Lava WKND.
Ο τελικός του τοπικού πρωταθλήματος αναμένεται καυτός σαν "Lava" και περιμένει όλους τους ποδηλάτες να ζωντανέψουν τα σοκάκια του τουριστικού χωριού, την παραλία, τα βουνά και τα ποτάμια του. Η διαδρομή κινείται μέσα στον κάμπο της Ερεσού αλλά δεν υπολείπεται και υψομετρικών διαφορών που φτάνουν έως και τα 70μ. το γύρο. Χωματόδρομοι συνθέτουν τη διαδρομή στο μεγαλύτερο τμήμα της ενώ κάθε γύρος είναι 4,350 μέτρα. Ξεκινάει μέσα από τη Σκάλα, διασχίζει το χωριό, φτάνει μέχρι τον κάμπο και επιστρέφει στο χωριό της Σκάλας Ερεσού μέσα από κοίτη χειμάρρου με πέτρες και άμμο.
Το 2ο ERESSOS LAVA WKND Bike είναι συνδιοργάνωση του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την υποστήριξη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και της ΕΤΑΛ Α.Ε. Τεχνικός σύμβουλος είναι το LESVOS RIDE, με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και Χορηγός επικοινωνίας το Lesvos MTB.
Για εγγραφές ΕΔΩ
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish