Εκδηλώσεις

Με ποδήλατο στη Δουλειά – Έναρξη

Rate this item
(0 votes)

ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Τον Πανελλήνιο διαγωνισμό "Με ποδήλατο στη δουλειά" τον ξέρουμε όλοι. 4η συνεχόμενη χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συμμετέχει στο φιλικό διαγωνισμό, που έχει έναν και μόνο σκοπό, να κάνει το ποδήλατο περισσότερο γνωστό στην Ελλάδα, να φτάσει ως τ' αυτιά των αρχών που διαπιστώνουν πόσο πολύ θέλουν οι κάτοικοι μιας πόλης ποδηλατικές υποδομές και ανταποκρίνεται στο άκουσμα.
Τα βήματα που θα ακολουθήσει όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό είναι:
Υπολογίζετε όλη την απόσταση από το σπίτι στη δουλειά και πίσω. Αν το κάνετε και με το κοντέρ του ποδηλάτου σας, ακόμα καλύτερα.
Μπαίνετε στη σελίδα: https://biketowork.gr/ και πατάμε το "Πάρε μέρος κι εσύ!" (μπλε κουμπί).
Αν συμμετείχατε και το 2019 (ή αν έχετε εγγραφεί τη δοκιμαστική εβδομάδα 11 με 17/5) το "σύστημα" σας θυμάται. Αν πάλι είναι η πρώτη σας φορά θα σας ζητήσει το όνομά σας και εισαγωγή κωδικού.
Πατάμε "Είσοδος" Εκεί μπορείτε α) να καταχωρείτε τα χιλιόμετρά σας β) Να καταχωρήστε τον Οργανισμό που ανήκετε (π.χ. Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου), γ) την ομάδα σας... (π.χ. την εργασία σας) και δ) την πόλη που θα κινείστε με το ποδήλατό σας. Τέλος πατάμε "Επιλογή".
Πάμε να φέρουμε και πάλι τη Μυτιλήνη σε μια από τις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα. Όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια η πόλη μας απαιτεί δυναμικά είτε με πορείες είτε με δηλώσεις είτε με αιτήματα και παρεμβάσεις - επιστολές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στο Δήμο, έργα που αφορούν το ποδήλατο. Απλά οι φωνές αυτές δεν εισακούονται. Καταφέρνουμε να διακριθούμε χρόνια σ' αυτόν το διαγωνισμό ακόμα κι αν οι τοπικές αρχές αδιαφορούν επιδεικτικά στα αιτήματα των συμπολιτών μας για πιο ανθρώπινη πόλη. Από την άλλη μεριά ο Δήμαρχος της πρώτης και πέρυσι στο διαγωνισμό Καρδίτσας, εκτός από την αμέριστη συμπαράσταση μέσα από τα έργα του στην πόλη, δίνει μια μέρα άδεια σε όλους τους υπαλλήλους που θα εγγραφούν στο διαγωνισμό! Αυτά για τη δική μας περίπτωση είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Νικητής του διαγωνισμού είναι η συλλογικότητα και η διάδοση του τρόπου μετακίνησης που πραγματεύεται. Κάντε γνωστό το διαγωνισμό σ' όλους τους συναδέλφους σας.
Μην ξεχνάτε τον Φωτογραφικό διαγωνισμό που τρέχει ταυτόχρονα με το Bike To Work 2020.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Μάιος 2020 10:12

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish