Εκδηλώσεις

SKALOCHORI MTB 2022

Rate this item
(0 votes)

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022
Ο δεύτερος αγώνας του τοπικού πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας "Lesvos Ride GRAND PRIX MTB Series 2022" θα γίνει στις 6 Αυγούστου στο Σκαλοχώρι της Λέσβου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην καρδιά του καλοκαιριού, οι αθλητές Ορεινής Ποδηλασίας θα γεμίσουν με ένταση, πάθος, θέαμα, ενέργεια, ταχύτητα κι αδρεναλίνη κάθε στενάκι και δρομάκι του ορεινού χωριού!. Η διαδρομή παραμένει η αγαπημένη με μικρές βελτιώσεις σε ορισμένα σημεία.
Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 το απόγευμα και ώρα 18:00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα SKALOCHORI MTB 2022 από την είσοδο του χωριού στον δρόμο προς Άντισσα. Ο αγώνας είναι συνδιοργάνωση της Κοινότητας Στύψης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Λέσβου, με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Δυτικής Λέσβου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και της ελληνικής ομάδας διάσωσης παράρτημα Λέσβου. Τεχνικός σύμβουλος θα είναι το Lesvos Ride.
Η διαδρομή ξεκινά από την κεντρική είσοδο του χωριού διασχίζοντας τα στενά σοκάκια του Σκαλοχωρίου. Σκαλοπάτια ανηφορικά και κατηφορικά κατά μήκος και πλάτος του χωριού σε μια κυκλική διαδρομή. Νικητές κάθε κατηγορίας θα είναι αυτοί που θα κάνουν τους περισσότερους γύρους σε 1 ώρα και ένα γύρο.

ΚΑΝΟΝΕΣ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://www.webscorer.com/register?raceid=282606
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.+30 6937083538 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούλιος 2022 16:23

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish