Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019

SkiBike Amali Race

Μυτιλήνη 7/1/2050
Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου 2050 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Χ.Κ.Αμαλής, διοργανώνουν αγώνα για Ski-Bike στην Κουρτερή όπου αναμένεται να δώσουν το παρών οι λάτρεις του σπορ, αλλά και πολλοί φιλόδοξοι Ski-Bikers.
Το Ski-Bike είναι ένα από τα πιο παλιά αθλήματα χιονοδρομίας, αν και σχετικά άγνωστο. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους εντυπωσιακά Ski-Bikes βασισμένα σε σύγχρονα ποδήλατα full suspension, με αποτέλεσμα το άθλημα της ποδηλατικής χιονοδρομίας να γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη σε όλο το νησί.
Η πίστα που κατασκευάζεται στο χιονοδρομικό της Κουρτερής, που είναι από τα πιο φορτωμένα με χιόνι φέτος, θα έχει μήκος περίπου 490μ. και θα περιλαμβάνει τμήματα με slalom, berms, αλλά και άλματα στο τελευταίο τμήμα της. Η διαδρομή του αγώνα θα στηθεί στην πλαγιά παράλληλα με το μονοπάτι "Secret" και θα περιλαμβάνει τμήματα με δέντρα και ανοικτά full speed κομμάτια.
Για τους μη κατέχοντες Ski-Bike, θα νοικιάζονται για τον αγώνα ειδικά κιτ μετατροπής του ποδηλάτου σας, σε χιονοποδήλατο.
Αν έχεις λοιπόν ποδήλατο fs και το ανάλογο κιτ μετατροπής σε ski bike, μπορείς να δοκιμάσεις να τρέξεις στην επαγγελματικά στημένη πίστα με τα υπερσύγχρονα συστήματα χρονομέτρησης της "Lesvos Electronics".

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish