Ενημέρωση

1st 2015 Tourkish Bike Tour

Rate this item
(0 votes)

Με μεγάλη μας χαρά συναντήσαμε και συνομιλήσαμε σήμερα στην πόλη μας το πρώτο ποδηλατικό γκρουπ που μας επισκέπτεται από την γείτονα Τουρκία για το 2015.
Οι φίλοι ποδηλάτες (όλοι τους από τη πλούσια σε ποδηλατική κουλτούρα Κωνσταντινούπολη, με τις τόσες πολλές ποδηλατικές ομάδες) ήρθαν σήμερα το μεσημέρι με το πλοίο της γραμμής από το Αϊβαλί και έχουν στόχο να γυρίσουν με το ποδήλατο το νησί της Λέσβου.
Η παρέα έχει από κούρσες, hardtail, city bikes μέχρι και full suspension ποδήλατα, πλήρως εξοπλισμένα και αναβάτες έτοιμοους για πολλά χιλιόμετρα! Πρώτος τους στόχος το Πλωμάρι όπου και θα γίνει η πρώτη διανυκτέρευση και στην συνέχεια ακολουθεί ο Μόλυβος και ο Μανταμάδος. Με τον γύρο της ανατολικής πλευράς του νησιού, όλο από άσφαλτο, ολοκληρώνεται μετά από 3 μέρες το ποδηλατικό τους ταξίδι.
Γνώριζαν για τον Αγώνα της επόμενης Κυριακής στο Μόλυβο αλλά δυστυχώς το ταξίδι της μεγάλης παρέας είχε προγραμματιστεί από πολύ νωρίτερα και δεν γινόταν να αλλάξει. Πιθανόν θα το καταφέρουν την επόμενη χρονιά!
Το Lesvos MTB τους εύχεται καλή διαμονή, ευχάριστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Πρώτη μας ερώτηση ήταν αν χρειάζονται κάτι. Όντως χρειαζόταν βοήθεια στην έξοδο προς Πλωμάρι. Με μεγάλη μας χαρά τους οδηγήσαμε στα όρια τις πόλης, δείχνοντάς τους το δρόμο και τους συστήσαμε το site του Lesvos mtb έτσι ώστε τώρα ή την επόμενη φορά, αυτοί ή άλλοι φίλοι ποδηλάτες που θα έρθουν στο νησί μας, να μπορούν να χρησιμοποιούν τηλέφωνα και mail για να μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε βοήθεια, πληροφορίες και συμβουλές σ' όλους τους φίλους ποδηλάτες-τουρίστες του νησιού.
Μέσα από το Lesvos MTB τους υποδείξαμε να παρακολουθούν τις "εξελίξεις" και να συνδυάσουν την επόμενη εκδρομή τους με κάποια δραστηριότητα όπως αγώνα, βόλτα, πορεία, ή άλλη εκδήλωση του συλλόγου μας.
Για τις επόμενες 2 μέρες το γκρουπ θα γράφει χιλιόμετρα στη Λέσβο...
Πιθανόν να τους συναντήστε στο δρόμο!

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 22:42

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish