Ενημέρωση

Διαδρομή 8ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας

Rate this item
(0 votes)

Η 8η Πανελλαδική ΠοδηλατοΠορεία αποτελεί μόνο την αρχή για μια σειρά από δράσεις που έχουν ως αντικείμενο το ποδήλατο. Δράσεις ουσίας και στρατηγικής σημασίας, που έχουν σκοπό να κερδίσει το ποδήλατο το χαμένο χώρο του στην πόλη μας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουμε μια κατάλληλα επιλεγμένη και ασφαλή διαδρομή για τους συμμετέχοντες, επιλέγοντας όπως πάντα την Πλατεία Σαπφούς ως χώρο εκκίνησης και τερματισμού. Η διαδρομή χωρίζετε σε 3 ποδηλατοβόλτες. Η πρώτη (μπλε) διαδρομή είναι κατάλληλη για μικρά παιδιά. Θα κινηθούμε περιμετρικά της πλατείας Σαπφούς και με αυτό τον τρόπο αν κάποιο παιδί κουραστεί θα είναι πολύ εύκολο να επιστρέψει στην πλατειά Σαπφούς, ΠΑΝΤΑ συνοδευόμενο από τον κηδεμόνα του. Η δεύτερη διαδρομή ( κίτρινη) έχει συνολικό μήκος 6χλμ και έχει δυο μικρές ανηφόρες, μια μέχρι την παλιά αστυνομία και η δεύτερη μέχρι τον φούρνο του Γενιτσαριώτη στην Χρυσομαλλούσα. Η τρίτη διαδρομή είναι μεγάλη και θα αποφασιστεί επιτόπου ανάλογα με τον χρόνο και την όρεξη για πετάλι.
Να υπενθυμίσουμε ότι πρέπει να φοράμε κράνος και να έχουμε νεράκι! Τα μικρά παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και φυσικά στο δρόμο κάνουμε ποδήλατο και όχι επίδειξη ικανοτήτων!!!!

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish