Ενημέρωση

Brevets 2017

Rate this item
(1 Vote)

To 2017 έρχεται πιο δυναμικό από ποτέ...
Τα Brevet είναι ποδηλατοτουρισμός, είναι η ευκαιρία να γνωρίσεις με φίλους έναν νέο τόπο... Ιδανικά να "γυρίσεις" ένα νησί... με την υποστήριξη πάντα της διοργάνωσης ενός Brevet.
Είναι ακόμα μια ευκαιρία γι αυτόν τον μακρινό τόπο να προσελκύσουμε ανθρώπους που θα μαγευτούν από το τοπίο και να το διαδώσουν στους φίλους τους...
Το 2016 το Brevet Λέσβου σημείωσε ρεκόρ καταγράφοντας 44 συμμετοχές.
Με τόση διασημότητα ελπίζουμε και με τη βοήθεια των τοπικών αρχών να προσελκύσουμε περισσότερους ποδηλάτες-τουρίστες αλλά και Λέσβιους οι οποίοι αγνοούν το θεσμό, που μας κάνει κάθε χρόνο γνωστούς σ' όλη την ποδηλατική Ελλάδα. Περισσότεροι ποδηλάτες που με τη συμμετοχή τους θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το δείκτη σπουδαιότητας αυτής της Λεσβιακής διαφήμισης.
Αρκετοί νέοι διοργανωτές στο χώρο των Brevet Ελλάδος με έναν απ' αυτούς τον τοπικό "Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου" να αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα ηνία της διεκπεραίωσης μιας τόσο μεγάλης ποδηλατικής εκδήλωσης...
Συνολικά τα Brevet του 2017 Πανελλαδικά, χαρακτηρίζονται από τα λιγότερα υψομετρικά, που έχουν στόχο να τρομάξουν λιγότερους αλλά και να δώσουν την ευκαιρία για περισσότερους τερματισμούς. Το 2017 έχουμε πολύ λιγότερα Brevet άνω των 200χλμ μόλις 8 300άρια, 5 μόνο 400άρια και 5 φοβερά 600άρια.
Εντυπωσιακή η εισαγωγή του πρώτου στην Ελλάδα χωμάτινου Brevet, ενώ εντός λίστας παραμένουν και τα νυχτερινά!
Τέλος να σημειώσουμε πως την εξάπλωση των Brevet σε όλη την Ελλάδα επισφραγίζει το γεγονός οτι τα Brevet είναι περισσότερα από τις εβδομάδες του χρόνου. Οπότε κάθε Σάββατο μπορείς να πας και σε ένα διαφορετικό Brevet.
Καλά Brevet.
To 2017 έρχεται και είναι γεμάτο Brevet!!!

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 18:33

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish