Ενημέρωση

Ποδηλατικός Τουρισμός

Rate this item
(0 votes)

Όσο κι αν ανησυχούμε για την εξέλιξη των ποδηλατικών, όσο κι αν ανησυχούμε για την πορεία της ορεινής ποδηλασίας στον τόπο μας, οι εξελίξεις είναι εδώ. Εξελίξεις που τρέχουν ακολουθώντας τον παγκόσμιο ρυθμό, με τέτοιες ταχύτητες που είναι αδύνατον προς το παρόν να καταλαβαίνουμε...
Δεν είναι πολλά τα χρόνια που πολλοί από μας αγνοούσαμε την δυνατότητα αλλά και την ομορφιά μιας ποδηλατικής βόλτας σε μονοπάτι ή σε οποιοδήποτε δύσκολο τερέν... εκεί που δεν σε πάει άλλο όχημα... σε τοπία που ποτέ δεν θα πας αν δεν έχεις ποδήλατο βουνού...
Ο λόγος γίνεται για ένα εκπληκτικό βίντεο που ανέβηκε στο Pincbike, από Τουρκική εταιρεία που κάνει εκδρομές σε Ελληνικά νησιά με στόχο την τουριστικού περιεχομένου ορεινή ποδηλασία... Παντού σ' όλο τον κόσμο έχουν καταλάβει ότι ο Ευρωπαίος με την τεράστια ποδηλατική του κουλτούρα, με μεγάλη του χαρά θα συμμετέχει σε μια τέτοιου είδους δραστηριότητα.
Στόχος μας σαν σύλλογος; Η προσπάθεια μέσα από τις επαφές μας από αγώνες, εκδηλώσεις, events, εντός και εκτός νησιού να έρθουμε σε επαφή με περισσότερο κόσμο και να προσελκύσουμε όσους περισσότερους γίνεται σ' αυτό το προικισμένο με άπειρα πανέμορφα τεχνικά αλλά και ευχάριστα μονοπάτια, νησί. Τα έχουμε όλα, βουνό, πέτρα, διαδρομές, θάλασσα, ούζο, ιστορία, αξιοθέατα, για να προσφέρουμε πλήρες πακέτο αξέχαστων διακοπών.
Παράκληση; Να έχουμε όλους σας αρωγό στην προσπάθειά μας αλλά περισσότερο την διοίκηση αυτού του τόπου που επιθυμεί το καλό του νησιού, που θα αντιληφθεί τις δυνατότητες αυτής της ιδιαίτερα εξαπλωμένης μορφής εναλλακτικού τουρισμού και θα επενδύσει περισσότερα στον τόπο μας... Περισσότερα χωρίς περιορισμούς, χωρίς αμφιβολίες, χωρίς κωλύματα και γραφειοκρατίες, με στόχο να κοιτάξουμε όλοι μαζί στο μέλλον, να στοχεύσουμε σ' ένα καλύτερο αύριο, υποσκελίζοντας τα ξεπερασμένα πρότυπα που ακολουθούμε τόσα χρόνια, χτίζοντας σήμερα το τουριστικό - ποδηλατικό μέλλον του τόπου μας, πρώτοι. Κάνοντας τη Λέσβο τον Νο1 Ποδηλατικό προορισμό της Ελλάδας. Μπορούμε.

Media

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish