Ενημέρωση

Άφιξη Steffen στο νησί μετά το Trans Africa

Rate this item
(0 votes)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν το προεδρείο και μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στον νικητή του Trans Africa 2015, Steffen Straich στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης τη Δευτέρα 19/10/2015 στις 20:20 με την άφιξη του αεροπλάνου του από Αθήνα.
Μεγάλη ήταν η χαρά και η έκπληξη του Steffen που βρήκε αναπάντεχα φίλους ποδηλάτες να τον υποδέχονται μετά από τον μεγάλο θρίαμβό του στην Αφρική για να του δώσουν τα συγχαρητήρια και να τον ευχαριστήσουν που ανέβασε την Ελληνική σημαία (και την υπερηφάνεια μας μαζί) στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του δυσκολότερου ποδηλατικού αγώνα στην καυτή ήπειρο. Ξεκούραστος, ευδιάθετος και με όρεξη για ποδήλατο, αλλά και καμένος απ' τον ανελέητο Αφρικανικό ήλιο, γεμάτος εμπειρίες και εικόνες από έναν άλλο κόσμο, μας έκανε μια σύντομη εξιστόρηση των όσων πέρασε αυτές τις 211 ώρες πάνω στη σέλα και ευχαρίστησε όλους γι' αυτή την υποδοχή.
Η χαρά όλων που τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο ήταν έκδηλη. Όπως ήταν φυσικό οι ιστορίες του ήταν ατελείωτες για αυτή τη μεγάλη περιπέτεια δια μήκους της Αφρικής και αδύνατον να ειπωθούν σε μια μέρα!
Θα ακούσουμε όμως κι άλλες στον αγώνα της Κυριακής 25/10/15, στον 1ο ποδηλατικό γύρο mountain bike των Λουτρών όπου θα συμμετέχει ... ξεκούραστος!

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish