Ενημέρωση

3η Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας στο Ωραιόκαστρο - Ανασκόπηση

Rate this item
(0 votes)

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την 3η Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας στο Ωραιόκαστρο και το μυαλό ακόμα να γυρίσει Μυτιλήνη!
Έχουμε μείνει εκεί..... στην καλή παρέα, στα καταπληκτικά μονοπάτια και στα χαμογέλα που όλοι είχαμε.
Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για ένα διήμερο που οργανώθηκε πολύ καλά από ΕΕΟΠ και Ποδηλατικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου. Καταρχάς μπράβο σε όλους και φυσικά μπράβο σε όλα τα παιδιά που για πολλά χρόνια και με πολύ κόπο έφτιαξαν όλα αυτά τα μονοπάτια. Μπράβο που όχι απλά έχουν τόσα μονοπάτια αλλά είναι και καταγεγραμμένα και με την άδεια του Δήμου. Μπράβο και στο Δήμο Ωραιοκάστρου λοιπόν που ακούει και βοηθάει.....
Σκοπός της συνάντησης αυτής δεν ήταν απλά να κάνουμε ποδήλατο, αλλά να γνωρίσουμε νέες ποδηλατικές ομάδες και συλλόγους, να μάθουμε τι κάνουν στο τόπο τους, να συζητήσουμε για όλες τις κινήσεις μας και να σχεδιάσουμε από κοινού τις επόμενες.
Μετά λοιπόν από πολλές συζητήσεις (και πετάλι φυσικά) αυτό που έμεινε είναι ότι οι βασικές μας αρχές είναι οι ίδιες καθώς και ο κεντρικός μας στόχος. Αυτό που θέλουν όλοι είναι να γίνονται όμορφες και καλά σχεδιασμένες διοργανώσεις που να μην έχουν σαν πρωταρχικό σκοπό τα έσοδα αλλά το να περάσουμε όλοι καλά. Να συνεχίσουν να γίνονται μονοπάτια σωστά σχεδιασμένα από την ΕΕΟΠ και από τα μελή της και να προσελκύσουμε και άλλους συλλόγους από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε....... Keep riding!

Last modified onΤρίτη, 09 Μάιος 2017 16:46

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish