Ενημέρωση

Ομιλία Body Geometry Fit από τον Βασίλη Κουράκο

Rate this item
(0 votes)

Στην κατάμεστη και φιλόξενη αίθουσα του 5άστερου ξενοδοχείου Elysion στη Νεάπολη της Μυτιλήνης την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 Ώρα 18:30 μίλησε ο Βασίλης Κουράκος (Rest & Flex, BG-fit Expert στην εταιρεία Kassimatis Cycling, με σπουδές στο Osteopathie Schule Deutschland και το Physiotherapy στο TEI of Athens), καλεσμένος του Πο. Συ. Λέσβου, σε συνεργασία με το κατάστημα Anagno Cycles για τη σωστή θέση του αναβάτη πάνω στο ποδήλατο.

Αφού τις προηγούμενες 5 μέρες εφάρμοσε την τεχνική του BG-Fit σε μεγάλο αριθμό αναβατών στο νησί, από αρχάριους έως αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, μίλησε στο Ξενοδοχείο Elysion για τις βασικές αρχές που πρέπει να τηρούμε όλοι πάνω στο ποδήλατο, την αρχή μιας σωστής και χωρίς τραυματισμούς ενασχόλησης με την ποδηλασία.
Όποιος δεν κατάφερε να κάνει BG Fit.... μπορούσε έτσι να παρακολουθήσει την ομιλία! Άσχετα με το ότι την ομιλία παρακολούθησαν και όλοι όσοι είχαν κάνει ήδη BG-Fit μια και ήταν αυτοί που πρώτοι είχαν καταλάβει την αξία του! Ήταν πολλά και πολύ σημαντικά αυτά που ακούσαμε για όλους μας! Εκτός από τις βασικές αρχές που ξανακούσαμε μέσα από πιο μοντέρνες εφαρμογές και νέες παραμέτρους ήταν απίστευτα μεγάλη η παραμετροποίηση που λαμβάνεται υπόψη του κάθε αναβάτη και πραγματικά αδύνατον να μεταδοθεί με γραπτό λόγο. Μεγάλη εντύπωση μας έκαναν όσα ακούσαμε από τον ειδικό, αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακές ήταν οι περιγραφές όσων ήδη είχαν κάνει Body Fit από τις πρώτες βόλτες τους! Σίγουρα κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι. Σίγουρα αξίζει λιγότερο από τις επισκέψεις μετά τη λάθος επιλογή ποδηλάτου στο φυσιοθεραπευτή ή πολύ λιγότερο από τη χαμένη αξία του λάθος ποδηλάτου που θα πουλήσεις για μεταχειρισμένο!
Ανυπομονούμε από τώρα για την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί πάλι το νησί ο Βασίλης Κουράκος μια και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον αναβατών για body fit, που δεν κατάφεραν να χώρεσαν με τίποτα στο γεμάτο πρόγραμμα των ημερών. Ο Ποδηλατικός σύλλογος ευχαριστεί το ξενοδοχείο Elysion για την παραχώρηση της αίθουσας.

Παρακολουθήστε την ομολία του Βασίλη Κουράκου στο παρακάτω βιντέο:

Media

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάιος 2018 22:06

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish