Ενημέρωση

Syros Triathlon

Rate this item
(0 votes)

Σύρος 24/6/2018

1ος για ακόμα μια φορά το τρομερό παιδί από τη Μυτιλήνη, ο Παναγιώτης Μπιτάδος στην κατηγορία του. Έτρεξε στην κατηγορία 18-24 (ετών) παρότι είναι ακόμα μόλις 14 και βγήκε πρώτος. Ενδεικτικό της πολύ καλής του κατάστασης, απόδοσης, προετοιμασίας και του κορυφαίου του επιπέδου, είναι ότι κατετάγη 5ος στη γενική κατάταξη του διεθνή αγώνα ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδας αλλά και πολλούς ξένους, σ' έναν αγώνα γεμάτο από έμπειρους αθλητές από μεγάλες ομάδες. Δεν υπάρχει αγώνας που ο Μπιτάδος έχει τρέξει και δεν έχει πάρει την πρώτη θέση!

Μια πολύ ωραία διοργάνωση που άφησε όλους ικανοποιημένους αλλά ιδιαίτερα τον Παναγιώτη, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου που βλέπει τους αθλητές του να διαπρέπουν και εκτός νησιού και ολόκληρο το νησί που περιμένει κάθε φορά να δει τον μικρό Παναγιώτη να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε κάθε αγώνα. Ο μικρός πρεσβευτής του τριάθλου από το νησί μας, διαγράφει ήδη μια θαυμάσια κι εκπληκτική πορεία με στόχο ένα λαμπρό μέλλον. Έχουμε να δούμε πολλά από τον Παναγιώτη Μπιτάδο ακόμα. Αν σε τέτοια νεαρή ηλικία μπορεί και κατατάσσεται σε τέτοιες θέσεις τότε είμαστε σίγουροι ότι ένας μεγάλος αθλητής ξεκινά μια μακρόχρονη και αξιοσημείωτη σταδιοδρομία.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο βετεράνος Δημήτρης Ακριώτης, ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία 60+ πίσω από τον Παγκόσμιο Υπερπρωταθλητή Γαρέφη Χρήστο.

Last modified onΤρίτη, 26 Ιούνιος 2018 20:43

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish