Ενημέρωση

Αναβολές και ακυρώσεις εκδηλώσεων λόγω πανδημίας

Rate this item
(0 votes)

Αντιμέτωποι με αυτή την άνευ προηγουμένου συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση, πρέπει να προσαρμοστούμε και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε, στο μέτρο του δυνατού, την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε εν όψει της σημερινής κατάστασης απαιτούν σοβαρή και προληπτική προσέγγιση που φτάνει στην αναβολή ή και ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Ποδηλατικού Συλλόγου για 14 μέρες τουλάχιστον.
Για τις επόμενες 2 εβδομάδες παραμένουμε όλοι σε καραντίνα. Όχι για το δικό μας μόνο καλό, αλλά με σεβασμό στο καλό των άλλων. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε το ποδήλατο και να πάμε βόλτα, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις μεγάλες οργανωμένες βόλτες, εκδηλώσεις, γιορτές, συναντήσεις. Δεν πάμε ολομόναχοι στο βουνό, είναι κι αυτό επικίνδυνο. Επιλέγουμε διαδρομές που αν χρειαστεί θα είναι εύκολο να βρεθεί βοήθεια. Αποφεύγουμε στα πλαίσια του δυνατού κινήσεις, διαδρομές, ελιγμούς που μπορεί να μας οδηγήσουν στο νοσοκομείο, να μας εκθέσουν δηλαδή στον κίνδυνο του ιού, να δεσμεύσουμε έναν παραπάνω ιατρό ή νοσοκομειακό προσωπικό, ένα παραπάνω κρεβάτι σε νοσοκομείο, μια μονάδα εντατικής θεραπείας.
Στα πλαίσια όλων των ακυρώσεων ο Ποδηλατικός Σύλλογος θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού δεν θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες σε ετήσια βάση εκδηλώσεις του για την "Παγκόσμια ημέρα Βουνού" που θα γινόταν στις 21 Μαρτίου 2020 και της ποδηλατοπορείας για την "Ώρα της Γης" που παγκοσμίως γιορτάζεται στις 28 Μαρτίου του 2020.
Σε προηγούμενή μας ενημέρωση ανακοινώθηκε και η αναβολή του αγώνα "Marathon Γέρας" που θα γινόταν 29 Μαρτίου 2020 ενώ περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει και για τους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς.
Για τις επόμενες μέρες μένουμε σπίτι.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου

Last modified onΠαρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 09:42

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish