Ενημέρωση

Πρόγραμμα Brevet 2021 - 100 χρόνια Brevet

Rate this item
(0 votes)

To Brevet Λέσβου στο καλεντάρι των Audax Randonneurs Greece.

Με αισιόδοξο πνεύμα και ελπίδα για ένα 2021 απαλλαγμένο από τους περιορισμούς του 2020, σας ανακοινώνουμε την ένταξη του Brevet Λέσβου στο πρόγραμμα του επόμενου έτους.
Μόλις ολοκληρώθηκε συντάχθηκε και μπορείτε να μελετήστε παρακάτω* το πρόγραμμα όλων των Brevet της Ελλάδας του 2021, στο οποίο περιλαμβάνεται και το Brevet Λέσβου.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, με την πολύτιμη βοήθεια του super-randonneur Steffen Streich, πέτυχε την ένταξη του Brevet Lesvos "Ελιά και Πεύκο" στο πρόγραμμα των "Brevets 2021".
Το Brevet Λέσβου προγραμματίστηκε για το Σάββατο 22 Μαΐου του 2021, η απόστασή του θα είναι 200χλμ, ονομάζεται “Ελιά και Πεύκο”, εκκινεί και τερματίζει στη Μυτιλήνη και διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου.
Φέτος το Brevet Λέσβου θα είναι επετειακό. Το 2021 συμπληρώνονται 100 χρόνια από το πρώτο Brevet που έγινε το 1921 και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ετοιμάζει επετειακές παράλληλες εκδηλώσεις που θα κάνουν το Brevet "Ελιά και Πεύκο" να μείνει αξέχαστο σε όλους μας. Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Σαπφούς κατά τη διάρκεια των τερματισμών το απόγευμα του Σαββάτου.
Ευχόμαστε για ακόμα μια φορά το 2021 να είναι απαλλαγμένο από τα προβλήματα του χρόνου που διανύουμε και να κατορθώσουμε να συμμετέχουμε όλοι σ' ένα επετειακό Brevet που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στις μνήμες μας!


* Το πρόγραμμα όλων των Brevet της Ελλάδας για το 2021.

Last modified onΚυριακή, 11 Απρίλιος 2021 17:57

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish