Ενημέρωση

O Steffen Streich κατακτά το Krakow-Tarifa 2023

Rate this item
(0 votes)

Ταρίφα Ισπανία 4/7/2023
Ώρα Ελλάδας 00:15
45-Southwest
Ο Steffen Streich στις 20/6/2023 το πρωί 06:00 (ώρα Ελλάδας) ξεκίνησε από την Κρακοβία της Πολωνίας μαζί με 16 άλλους αθλητές ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων, για να φτάσουν ποδηλατώντας χωρίς εξωτερική υποστήριξη και βοήθεια στην Ταρίφα της Ισπανίας. Σήμερα 4/7/2023 τα ξημερώματα στις 00:15 έφτασε κάτω από το "Monumento Atún y Viento" το γλυπτό ψάρι-τόνο στην Ταρίφα, για να ολοκληρώσει 4.327,29 χιλιόμετρα από την εκκίνηση. Με τελικό χρόνο 13 μέρες 18 ώρες και 15 λεπτά.
Φυσικά πρώτος, δεν τόλμησε κανένας συναγωνιστής να αμφισβητήσει την κυριαρχία του από το πρώτο χιλιόμετρο. Τερματισμός σήμερα για τον άνθρωπο φαινόμενο, τον υπεραθλητή μεγάλων αποστάσεων, τον άνθρωπο που έχει διασχίσει όλες τις ηπείρους του πλανήτη με ποδήλατο. Μια μάχη 13ων σχεδόν 14ων ημερών, με τις ανηφόρες, τους ανέμους την υπερβολική ζέστη (ειδικά στο τέλος στην Ισπανία).
Ο Στέφανος ολοκλήρωσε σήμερα ακόμα έναν τεράστιο άθλο. Έγραψε ιστορία, καταχώρησε το όνομά του με ολόχρυσα γράμματα στο πάνθεον των αθλητών ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων, στην υψηλότερη θέση. Πέτυχε ένα ρεκόρ νικών σε διηπειρωτικούς αγώνες ποδηλασίας που δύσκολο άνθρωπος θα καταφέρει ποτέ ξανά!
Έκανε περήφανη τη Λέσβο, την Ελλάδα, τη Στύψη, όλους τους φίλους του, την οικογένειά του, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου κι όσους από μας, είχαμε ποτέ την τύχη να ποδηλατίσουμε έστω και για λίγα μέτρα δίπλα του, στα Λεσβιακά εδάφη.
Μπράβο Στέφανε!
Συγχαρητήρια.

Διαβάστε για το 45-Southwest ΕΔΩ 

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούλιος 2023 20:55

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish