Ενημέρωση

Chios Enduro MTB 2023

Rate this item
(0 votes)

Παρασκευή 27/10/2023

Ξεκίνησε σήμερα και το τελευταίο γκρουπ της τεράστιας αγωνιστικής αποστολής απ΄τη Λέσβο για τον αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας Enduro που διεξάγεται το επόμενο ΣΚ 28-29/10/2023 στη γειτονική Χίο.
Η αποστολή στο σύνολό της, αποτελείται από τους Χρήστο Μανωλέα, Δημήτρης Μαντός, Δημήτρης Μοσχόβης, Ευστράτιος Ψαρρός, Γαβριήλ Σαχλός, Γιώργος Μαντός, Ιγνάτης Λασκαρίδης, Μάνος Χατζέλης, Μαρίνος Μιχαλακέλλης, Μάριος Λουτραγώτης, Νικόλαος Μωυσής, Νίκος Τσιγκρίτης, Παναγιώτης Γιαννούλης, Στρατής Αναγνώστου, Χρήστος Σαχλός, Αλέξανδρος Κέλμαλης, Αναστασία Χατζέλη, Βασίλης Βουρσούκης, Βασίλης Μωυσής, Γιάννης Γιαννόγλου, Εμμανουήλ Χατζέλης, Θοδωρής Τιτιρέκης, Λευτέρης Τιτιρέκης, Στρατής Κιουρέλλης, Φώτης Τζανής και Χαράλαμπος Μπαρέλλης. Σε σύνολο 26 Λέσβιοι αθλητές.

Οι Ποδηλάτες Χίου διοργανώνουν στο Θολοποτάμι και συγκεκριμένα στο κατασκηνωτικό χώρο «Σκλαβια», τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας “Chios Enduro MTB” στα ίδια αλλά αναβαθμισμένα μονοπάτια που είχε φιλοξενηθεί το Enduro Greek Series (EGS) το 2021.
Το Chios Enduro MTB είναι ένας αγώνας ορεινής ποδηλασίας με διάρκεια τρεις μέρες, από την Παρασκευή 27/11 έως και το Σάββατο 28 θα γίνουν τα δοκιμαστικά περάσματα στις 4 ειδικές διαδρομές και την Κυριακή 29 θα γίνει ο αγώνας.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Θολοποταμι, σε τέσσερις πανέμορφες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές που έχουν φτιαχτεί από ποδηλάτες για ποδηλάτες.
Το αγωνιστικό ταξίδι ξεκινά από τον οικισμό Σκλαβιά, περνάει από τα πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού Θολοποτάμι για να καταλήξει στην κορυφή του βουνού (Πρ.Ηλιας) όπου η θέα θα σας αφήσει άφωνους. Τo πρώτο μονοπάτι “Nomad” (1,8 χλμ) υπόσχεται φουλ δοσεις αδρεναλίνης και προετοιμάζει τους αθλητές για αυτά που έρχονται. Παρακάτω ξεκινάει η δεύτερη ειδική “Lizard” (2 χλμ) που τελειώνει χαμηλά λίγο έξω από τον χώρο της εκκίνησης. Έπειτα από μια σύντομη περιπλάνηση στο δάσος οι αγωνιζόμενοι φτάνουν την τρίτη ειδική διαδρομή που ακούει στο όνομα ”Slave”(1,4 χλμ) γιατι όποιος περνά μένει αιχμάλωτος στην ομορφιά της. Για το τέλος έχει μείνει το μικρό αλλά σούπερ διασκεδαστικό ”Iglou” (1,5 χλμ) όπου σίγουρα θα σας ταξιδέψει με το παιχνιδιάρικο στυλ του.
Τεχνικός σύμβουλος του αγώνα θα είναι το ‘’Lesvos Ride’’.
Όλες οι συμμετοχές ΕΔΩ: https://www.webscorer.com/registerlist?raceid=329810&details=1

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του CHIOS ENDURO MTB από τους Ποδηλάτες Χίου.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/10/23
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.(10:00 ΕΩΣ 17:00)
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡ.ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η 1η ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/10/23
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ( 09:00 ΕΩΣ 15:00 )
ΥΠΗΡΕΣΙΑ LIFT : ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΩΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ 10:30 ΕΩΣ 14:00 ΚΟΣΤΟΣ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΤΥ
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (16:00) ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ‘’ΣΚΛΑΒΙΑ’’.
ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10/23
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ¨ΣΚΛΑΒΙΑ¨ ΑΠΟ 8:30 ΕΩΣ 9:30 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΣΙΠ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ‘’ ΣΚΛΑΒΙΑ’’ ......................13:30

Last modified onΚυριακή, 29 Οκτώβριος 2023 16:52

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish