Ενημέρωση

Η Λεσβιακή Ποδηλασία στην "Περίμετρο"

Rate this item
(0 votes)

Δευτέρα 11/12/2023
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου έχει φτάσει την Λεσβιακή Ποδηλασία σε δυσθεώρητα ύψη και την έχει κάνει γνωστή στις άκρες του κόσμου.
Επόμενη κίνηση είναι να αρχίσει να φαίνεται αυτό στον άμεσα και ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα, αυτόν του Ποδηλατικού.
Αυτά και πολλά άλλα κλήθηκε ο κ. Ιγνάτης Λασκαρίδης, Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου από την κα Δήμητρα Λαχουρή δημοσιογράφο της ΕΡΤ Αιγαίου να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Περίμετρος που προβάλλεται καθημερινά στις 13:00 από τα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας ΕΡΤ3 και ERTNEWS με παρουσιάστρια την κα Κατερίνα Ρενιέρη.
Η Περίμετρος είναι μια ενημερωτική εκπομπή, με αντικείμενο την κάλυψη της ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Καθημερινά επικεντρώνεται σε θέματα της επικαιρότητας αλλά και σε ειδικά θέματα, με έμφαση τις περιφέρειες της χώρας.
Με απευθείας συνδέσεις απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας, μεταφέρει τον παλμό της ελληνικής «περιμέτρου» στη συχνότητα της ΕΡΤ3 και του ERTNEWS, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της δημόσιας τηλεόρασης.
Σήμερα λοιπόν στις 13:00 ακούστηκε η φωνή της Λέσβου σ' ολόκληρη την Ελλάδα, πέρασαν μπροστά από τα μάτια των τηλεθεατών πανέμορφες εικόνες του νησιού και της πόλης, ακούστηκαν εκπληκτικά πράγματα για το νησί και τις ομορφιές του και πάνω απ' όλα διαδόθηκε γι ακόμα μια φορά η εξαιρετικά ανεπτυγμένη ποδηλατική κουλτούρα του τόπου, οι αμέτρητες εκδηλώσεις, η έντονη δράση, αλλά πάνω απ' όλα η μεγάλη, κοπιαστική, χρονοβόρα κι αξιέπαινη προσπάθεια του Πο. Συ. Λέσβου, που τόσα χρόνια προσπαθεί να βάλει στον παγκόσμιο Ποδηλατικό Χάρτη ένα απομακρυσμένο και ξεχασμένο από την Κεντρική Ελλάδα, νησί του Αιγαίου. Προσπάθειες που αν αποδοθούν θα αποτελέσουν ένα τεράστιο ευεργέτημα για το νησί. Όσοι χάσατε τη συνέντευξη του προέδρου του Πο. Συ. Λέσβου στα κανάλια ERT3, ERTNEWS, Περίμετρος, ERTflix ERT3, ERTflix ERTNEWS... μπορείτε να την παρακολουθήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Δείτε τη συνέντευξη

Last modified onΔευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2023 17:53

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish