Ενημέρωση

5η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό (Ανασκόπιση, φωτογραφίες, βίντεο)

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη Κυριακή 14 Απριλίου 2024
Στις 11:00 π.μ.συναντηθήκαμε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για την 5η Ποδηλατάδα για τον αυτισμό. Πλήθος κόσμου με ποδήλατα, πεζοί, τρέχοντας και οδηγωντας Vespa συμμετείχαν στην πορεία που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση του κοινού, για τα παιδιά που βρίσκονται το φάσμα του αυτισμού,
Το μύνημα κοινό 5 χρόνια τώρα, από την πρώτη Ποδηλατάδα του 2018. Ο αυτισμός και το ποδήλατο μπορούν να γίνουν δύο καλοί φίλοι, αρκεί να βρεθεί η ισορροπία.
Η ΣΥΝ-εξέλιξη Λέσβου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε τη μαζικότερη Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό με πάνω από 600 συμμετοχές, μια δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.
Την Κυριακή 14/4/2024 στις 11:00 ποδηλατίσαμε, τρέξαμε, περπατήσαμε και γνωρίσαμε το ποδήλατο ως παιχνίδι αλλά και ως μέσο μετακίνησης. Δείξαμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί και μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί. Στον τερματισμό στα Τσαμάκια της Μυτιλήνης πάνω από τον Ποδηλατόδρομο, πραγματοποιήθηκε μια σειρά εκδηλώσεων από κάθε συνδιοργανωτή σύλλογο. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εριφύλη Χιωτέλλη και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Γιαννάκας. Στην τεράστια εκδήλωση που το όμορφο πρωινό της Κυριακής γέμισε κόσμο τα Τσαμάκια συμμετείχαν: Η Χαρά Κουτρολού και ο Γιάννης Βαφειώτης με τα τραγούδια τους, το μουσικό σχήμα της Συν-εξέλιξης με την Αννίτα Ματζουράνη, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, οι Lesvos Runners, το Ωδείο Ν. Σκαλκώτας, το Vespa Club Lesvos, η Χορωδία του Δ.Σ. Βαρειάς, η ΙΡΑ Λέσβου, το Πολύτροπον, οι Πρόσκοποι, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου και ο σύλλογος Πελοποννησίων ο Μοριάς.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 
Βίντεο Περίμετρος τις ΕΡΤ3
Βίντεο Αντ1 Στούντιο με θέα
Βίντεο ΕΡΤ3 
Βίντεο Στο Νησί 
Βίντεο ΕΡΤ Αιγαίου 
Βίντεο Aeolos TV

Media

Last modified onΤρίτη, 16 Απρίλιος 2024 15:28

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish