Ενημέρωση

4ος ο Γιάννης Γιαννόγλου στην κατηγορία "Μάστερς Α" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας XCM 2024

Rate this item
(0 votes)

Την 4η θέση κατέκτησε ο αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Γιάννης Γιαννόγλου, στην κατηγορία του "Μάστερς Α" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας XCM 2024 που διεξήχθη στις 25 και 26 Μαΐου στο Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα και τον Αθλητικό Όμιλο Φίδαρης, διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) για το 2024, στις κατηγορίες Ανδρών Ελίτ (Ελίτ/Νέοι), Γυναικών Ελίτ (Ελίτ/Νέες), Μάστερς Ανδρών - Γυναικών στον Γαλατά.
Το ενδιαφέρον του Λεσβιακού ποδηλατικού κόσμου επικεντρώθηκε σε τρεις πολύ δυνατές συμμετοχές με έδρα τη Μυτιλήνη. Ο Γιάννης Γιαννόγλου αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και Πρωταθλητής Ελλάδας 2022, στο αγώνισμα Eliminator κατηγορία Μάστερς, ο Δημήτρης Αλεξίου από τους Ποδηλάτες Χίου και ο Αστέριος Νιδήμος από τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, Πρωταθλητής Ελλάδας 2022 Marathon ΜΤΒ Μάστερς (τότε αθλητής του Πο. Συ Λέσβου). Η διαδρομή των 65 ορεινών χιλιομέτρων είχε 1.400 μέτρα θετικά υψομετρικά, αριθμοί που επιβεβαιώνουν την δυσκολία μιας απαιτητικής διαδρομής αντάξιας Πανελληνίου Πρωταθλήματος!
Ο Αστέριος Νιδήμος του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, στέφθηκε (για 2η φορά στην καριέρα του) Πρωταθλητής Ελλάδας Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας XCM 2024 κατακτώντας επάξια την πρώτη θέση του βάθρου στην κατηγορία Γενικής Μάστερς με χρόνο 3:10:24:233.
Ο Γιάννης Γιαννόγλου Αθλητής του "Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου", κατετάγει 4ος στην κατηγορία του "Μάστερς Α" και 15ος Γενικής Μάστερς με χρόνο 3:25:48:860.
Ο Δημήτρης Αλεξίου, εγγεγραμμένος στους "Ποδηλάτες Χίου" κατέκτησε στην κατηγορία "Άνδρες Elite" την πολύ καλή 7η θέση με χρόνο 2:53'.
Το Δ.Σ. του Πο. Συ. Λέσβου εύχεται στους 3 αθλητές καλή ξεκούραση, καλή αποκατάσταση και καλή επιστροφή στη Λέσβο.

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2024 20:43

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish