Ενημέρωση

Items filtered by date: Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018

Η Ώρα της Γης 2018 (Video)

Η Ώρα της Γης στη Μυτιλήνη,
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Μυτιλήνης διοργανώνει κάθε χρόνο ποδηλατοπορεία μέσα στα σκοτεινά σοκάκια της πόλης αλλά και τους κεντρικούς δρόμους του λιμανιού. Μια ώρα βόλτα στην πόλη που έσβησε (ή όχι;) τα φώτα της για να διαδηλώσει μαζί με άλλες πόλεις του πλανήτη από 170 διαφορετικές χώρες για την κλιματική αλλαγή... Μέσα απ το φακό του Lesvos MTB όλη η ποδηλατοβόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, την Επάνω Σκάλα και την αγορά της Μυτιλήνης μέχρι τη διακοπή της από το ανοιξιάτικο μπουρίνι στα μισά...

Εκδήλωση ενημέρωσης για τον αυτισμό

Ο Αυτισμός και το Ποδήλατο μπορούν να γίνουν δυο καλοί φίλοι, αρκεί να βρεθεί η ισορροπία....
Με το παραπάνω σύνθημα ο Σύλλογος γονέων & φίλων ατόμων με αυτισμό “ΣΥΝ - εξέλιξη”, με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, διοργανώνουν αυτή την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.
Ελάτε να κάνουμε ποδήλατο και να περπατήσουμε για τον αυτισμό. Στις 12:00 το μεσημέρι ξεκινάμε από το παλιό δημαρχείο με κατεύθυνση το άλσος “Τσαμάκια” όπου τα παιδία με την υποστήριξη μελών του Πο. Συ. Λέσβου θα γνωρίσουν το ποδήλατο ως παιχνίδι αλλά και ως μέσο μετακίνησης.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish