Παρουσιάσεις

Goatlink από την Wolftooth

Rate this item
(2 votes)

 Το μικρό αλλά απίστευτα έξυπνο link της Wolftooth είναι στα χέρια μας εδώ και μερικές μέρες και αφού το δοκιμάσαμε στο βουνό ήρθε η ώρα να σας το παρουσιάσουμε....
 Για όσους δεν το έχουν ξανακούσει, πρόκειται για ένα κομμάτι που αντικαθιστά το πάνω μέρος του ντεραγιέ και αυξάνει την απόσταση από το πάνω ροδάκι με την κασέτα. Είναι χρήσιμο για αυτούς που έχουν κάνει την μετατροπή 1x10 και χρησιμοποιούν για την πρώτη ταχύτητα γρανάζι 40 ή 42 δοντιών.
 Μετά από την τοποθέτηση του γραναζιού των 40 ή 42 δοντιών πολλοί έχουν παρατηρήσει ένα θόρυβο όταν χρησιμοποιούν την πρώτη ταχύτητα(γρανάζι 42 πίσω) και μια δυσκολία κατά την αλλαγή από την πρώτη στην δευτέρα. Αυτό οφείλεται στο ότι κατά την τοποθέτηση του 42 πίσω η απόσταση μεταξύ αυτού και του ντεραγιέ μικραίνει με αποτέλεσμα να μην κυλά η αλυσίδα σωστά, να κάνει θόρυβο και φυσικά να φθείρεται.
 Με την τοποθέτηση του link της Wolftooth πραγματικά όλα πάνε στην θέση τους. Οι αλλαγές των ταχυτήτων και προς τις δυο πλευρές γίνονται καλύτερα, ο θόρυβος από την αλυσίδα σταματάει και λογικό είναι η φθορά να περιορίζεται. Μέσα από τα πρώτα μέτρα η διαφορά είναι αισθητή και λόγω του μικρού κόστους του link θεωρώ ότι είναι ένα extra που καλό είναι να συγκαταλέγουμε όταν αποφασίζουμε να κάνουμε την μετατροπή σε 1x10.
 Το Goatlink της Wolftooth είναι συμβατό μόνο με ντεραγιέ Shimano Shadow+ 10 speed.
Δείτε στο site της Wolftooth περισσότερες πληροφορίες.

Last modified onΣάββατο, 14 Νοέμβριος 2015 08:35

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish