Παρουσιάσεις

Items filtered by date: Κυριακή, 15 Οκτώβριος 2017

Απονομές πρωταθλήματος Lesvos Ride Grand Prix 2017

Με μια πολύ όμορφη γιορτή έκλεισε σήμερα 15 Οκτωβρίου το Ποδηλατικό Πρωτάθλημα Λέσβου, Lesvos Ride Grand Prix 2017, που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά από το Lesvos Ride, υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου και με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Η εκδήλωση εγίνε στήν πλάζ και ξεκίνησε με ενημέρωση από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για το τι κάνουμε τις πρώτες στιγμές σε ένα μικρό ή μεγάλο ποδηλατικό ατύχημα.
Μετά την ομιλία, τα παιδιά από 4 έως 14 ετών αφού πρώτα έκαναν face painting πήραν μέρος σε αγώνες ανά κατηγορία και γέμισαν χαρά όλους όσους παρακολουθούσαν. Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των παιδιών και μοιράστηκαν δώρα από το κατάστημα παιχνιδιών Δουκαρέλλη.
Η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές των αθλητών του πρωταθλήματος, όπου οι πρώτοι από κάθε κατηγορία πήραν δωροεπιταγή απο το γυμναστήριο Oxygen και με την ανακοίνωση από τον Τιτο Χατζέλη του επόμενου ποδηλατικού αγώνα που δεν είναι άλλος από τον 3ο Amali MTB Marathon που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2018.

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία θα τα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish