Βίντεο

Βίντεο του 2oυ Αγώνα ΜΤΒ Αγ. Μαρίνας 31/3/2013

Rate this item
(0 votes)

2agmarvideotakiΓήπεδο Αγ. Μαρίνας, το γνωστό σημείο σε όλους τους Λέσβιους Ποδηλάτες βουνού στους πρόποδες της Αμαλής, που δίνονται τα ραντεβού για βόλτες στα άπειρα, τεχνικά, πανέμορφα, άγρια και απαιτητικά μονοπάτια του βουνού. Το σχολείο πολλών νέων αλλά και παλαιότερων μια και βρίσκεται μερικά λεπτά έξω από την πόλη μας.
Εκεί έγινε την Κυριακή που μας πέρασε ο 2ος αγώνας Mountain Bike Αγίας Μαρίνας, ένας αγώνας που καθιερώθηκε ήδη από την πρώτη του χρονιά μια και συγκεντρώνει πάντα μεγάλο αριθμό συμμετοχών αλλά και φανατικών θεατών που διασκορπίζονται στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και γεμίζουν το site μας εκατοντάδες, πανέμορφες φωτογραφίες.
Με τον αγώνα της Αγ. Μαρίνας ξεκινάει κάθε χρονιά το αγωνιστικό καλεντάρι της ορεινής ποδηλασίας Λέσβου. Αθλητές και θεατές βρέθηκαν από το πρωί στο γήπεδο, όπου και δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα. 66 ποδήλατα μετά τις απαραίτητες προετοιμασίες και τις εγγραφές, εκίνησαν μέσα στο χώρο του γηπέδου σε μια μοναδική και θεαματική εκκίνηση. Μας τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές από το μακρινό Μόλυβο, τη Χίο αλλά και την Αθήνα!
Ο καιρός για ακόμα μια φορά σύμμαχός μας, μας χάρισε έναν υπέροχο καυτό ήλιο στην αρχή, μια σωτήρια συννεφιά από τα μισά και μετά και μετά ξανά ήλιο για να βγάλουμε τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες. Καλύτερα δε γινόταν!
Μια ομολογουμένως πολύ καλή διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των αθλητών και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν τον καλύτερο και αρτιότερα διοργανωμένο αγώνα mountain bike στη Λέσβο των τελευταίων ετών.

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 01:17

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish