Βίντεο

9η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία (Βίντεο)

Rate this item
(0 votes)

Στον απόηχο της 9ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας θα έχουμε να θυμόμαστε πολλά. Μικρή η συμμετοχή του κοινού που σαφώς βέβαια μπορεί να οφείλεται στη μεγάλη θρησκευτική γιορτή του τόπου μας την ίδια μέρα (Ταξιάρχης), στην έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων την επόμενη μέρα, αλλά και την εποχή διαγωνισμάτων των γυμνασίων που κρατάνε μαθητές αλλά και γονείς μακριά από τέτοιες εκδηλώσεις. Ίσως και τον κακό για την εποχή καιρό (συννεφιά) ... όμως ακόμα κι έτσι, η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή γι αυτά που μας έχει συνηθίσει το νησί.
Γνωρίσαμε καινούριος φίλους του ποδηλάτου, ανθρώπους που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν φανατικά το ποδήλατο αντί του αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη, δώσαμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ποδηλατήσουν με ασφάλεια έστω για λίγα λεπτά μέσα στο γκρουπ της πορείας στους δρόμους της πόλης, περάσαμε μπροστά από τα σημαντικότερα κι ωραιότερα ιστορικά μνημεία και κτήρια της πόλης μας και μιάμιση ώρα αργότερα επιστρέψαμε στην Πλατεία Σαπφούς, απ όπου και είχαμε ξεκινήσει...
Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, "Φέτος μπορεί να μη σπάσαμε ρεκόρ συμμετοχών στην Πανελλαδική ποδηλατοπορεία αλλά από ανάστημα σκίσαμε!!!! και αναφερόταν στο χαρακτηριστικό διώροφο ποδήλατο που μας συνόδεψε σε όλη την πορεία μαζί με τον "μονόροδο" φίλο του.
Και του χρόνου... εύχομαι περισσότεροι.

Last modified onΚυριακή, 22 Μάιος 2016 23:48

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish