Φωτογραφίες

Skalochori MTB 2017 Αποτελέσματα & Φωτο

Rate this item
(1 Vote)

To Lesvos MTB καθώς και πολλά μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου ήταν την περασμένη Κυριακή 6/8/2017 στο χωριό Σκαλοχώρι της Λέσβου για να λάβουν μέρος σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας.
Ποδηλάτες απ' όλη τη Λέσβο αλλά ακόμα και εκτός Ελλάδας άντρες, γυναίκες, έφηβοι, παιδιά και βετεράνοι, παραβρέθηκαν για να αγωνιστούν το ζεστό πρωινό του Αυγούστου στα στενά δρομάκια του χωριού που σε συνδυασμό με σκαλοπάτια, αγροτικούς δρόμους, πλακόστρωτα και δύσκολα συνδετικά μονοπάτια ολοκλήρωναν μια μοναδική διαδρομή που απόλαυσαν όλοι οι ποδηλάτες.
Όλη η "παρέα" του βουνού δήλωσε παρούσα στη μεγάλη αυτή διοργάνωση που έβγαλε απ τα σπίτια τους σχεδόν όλους τους κατοίκους του χωριού για να υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο στον τόπο τους το ποδήλατο αλλά και ανέδειξε την αξία και την προσφορά της άθλησης μέσα από τις γραφικές εικόνες του Σκαλοχωρίου.
Έντονος συναγωνισμός, γραφικά σοκάκια, χώμα, πέτρες, όμορφες γειτονιές, ζεστοί άνθρωποι, πολύ πράσινο, παραδοσιακό πλακόστρωτο, καθαριότητα, σωστή σήμανση και μεγάλος αριθμός εθελοντών, όμορφες "αθέατες" γωνίες του χωριού, υπέροχες και αμέτρητες βρύσες κι ο αγέρωχος πλάτανος με την αξεπέραστη δροσιά ήταν όλα όσα συντέλεσαν να μείνει στη μνήμη μας ο αγώνας σαν ένας από τους ωραιότερους του πρωταθλήματος Lesvos Ride 2017 στη Λέσβο.
Η επιτυχής διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη του Πο.Συ.Λε. και του LESVOS RIDE.
Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LESVOS MTB. Με την πολύτιμη βοήθεια του Παναγιώτη Βατού, του Mathew Usmar για την έμπνευση του λογότυπου, των εθελοντών που βοήθησαν την ημέρα του αγώνα, του καφενείου - ουζερί "Πλάτανος", της Ομάδας Διάσωσης Λέσβου και των Γιατρών του Κόσμου, χάρηκαν όλοι μια αξεχαστη διοργάνωση.
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Last modified onΤετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 22:45

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish