Φωτογραφίες

Κοπή Πίτας Lesvos MTB 2014

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 25/1/2014.

  Τελικά ο καιρός μετά από ένα έντονο κοντράστ βροχής - ήλιου και συναισθημάτων, μας έκανε το χατήρι και την προκαθορισμένη ώρα της βόλτας και κοπής, μας έκανε τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες που επέτρεψαν να γίνει και η βόλτα αλλά και η κοπή πίτας στον ιερό ναό του Άνω Χάλικα.
  Στις 15:00 συγκεντρωθήκαμε στη μαρίνα Μυτιλήνης απ' όπου και ξεκινήσαμε για βόλτα μέσα από μονοπάτια για την περιοχή των Αλυφαντών. Μετά από περιήγηση στις γύρω πλαγιές... κατευθυνθήκαμε στον Άνω Χάλικα.
  Εκεί στον αύλειο χώρο του κεντρικού ναού της περιοχής, έγιναν κατ' αρχήν κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις, σχέδια και προτάσεις για το 2014, με σημαντικότερη την ένταξή μας στην ΕΕΟΠ, τον αγώνα enduro του 2014 καθώς και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να γίνει το 2015 Enduro Mediterraneo στο νησί μας.
  Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και ακολούθησε η κλήρωση των δώρων.
Ο Τζάννος Α. με το λαχνό νούμερο 27 κέρδισε τον πρώτο δώρο από το ποδηλατικό κατάστημα Anagno Cycles. Το 2ο δώρο από το Ποδηλατικό κατάστημα του κ "Καραντώνη" κέρδισε μικρός μας φίλος με το νούμερο 38, ενώ το δώρο του "Moto Planet" κέρδισε ο Στρατής Α. με την τελευταία κλήρωση και δώρο να δίνεται στον Νίκο Χ. με το νούμερο "5" από το "Ποδηλατάδικο σας".
  Μετά και τις απονομές των δώρων ευχηθήκαμε για το νέο έτος και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωσή μας, νυχτερινή βόλτα και συνεστίαση σε εστιατόριο...

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 09:49

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish