Φωτογραφίες

Items filtered by date: Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018

4η Σπορά πεύκων - Συμμετέχω Αναδασώνω

Ο ποδηλατικός σύλλογος Λέσβου στηρίζει την 4η σπορά πεύκων που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή και καλεί όλα τα μελή να συμμετέχουν ανταποδίδοντας στη φύση αυτό που καθημερινά μας χαρίζει......
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Αντί να περπατήσουμε σ΄ένα από τα υπέροχα δάση του νησιού μας για να απολαύσουμε αυτήν την για τον άνθρωπο τόσο σημαντική πηγή ζωής και ομορφιάς θα αφιερώσουμε αυτήν τη Κυριακή στις 10:30 π.μ. όπως και πέρυσι τέτοια εποχή στην αναγέννηση ενός καμένου τμήματος του δάσους Αμαλής.
Με την ευκαιρία αυτήν θα παρατηρήσουμε και τα μικρά πευκάκια που φύτρωσαν μετά από τις προηγούμενες σπορές.
Στηρίζουμε με τη δράση αυτήν ενεργά τη πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Αγίας Μαρίνας και του Σωματίου Εθελοντών Πυροσβεστών Λέσβου που διοργανώνουν τη 4η σπορά πεύκων υπό τη καθοδήγηση του Δασαρχείου Λέσβου. Επίσης στην σπορά συμμετέχουν "Η Άμπελος", ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, ο "ΣΥΡΑΛ" και η Λέσχη Εθελ. Προσφ. Γυναικών Λέσβου. Σας περιμένουμε όλους σας!
Θα συγκεντρωθούμε στις 9:30 στο MY MARKET του Πάρκινγκ για να φύγουμε με τα δικά μας μεταφορικά μέσα στη Παναγία Αμαλής.
Προτεινόμενη οδός πρόσβασης ο δασικός δρόμος που ξεκινάει πάνω από τα ιχθυοτροφεία πηγαίνοντας από Κράτηγο προς Χαραμίδα.
Φέρτε μαζί σας κάποιο μικρό τσαπάκι ή σκαλιστήρι ή τσουγκράνα.
Σας ευχαριστούμε

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish