Προσφορές

Items filtered by date: Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019

Αγώνας Αντοχής 82 χλμ Χαλκίδας - Ανασκόπηση

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 η συμμετοχή του ΠΟ.ΣΥ.ΛΕ, με τους Ντίνο Γιάννη και Μανωλιά Γιώργου, στον αγώνα αντοχής της ΠΕΠΑ, "Ποδηλατικό 2ήμερο Χαλκίδας".
Με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε ο Γιώργος Μανωλιάς, αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, τη συμμετοχή του στην ποδηλατική Σπαρτακιαδα του 2019 μια και ο Ντίνος Γιάννης την είχε ήδη εξασφαλίσει από προηγούμενή του συμμετοχή!
Με χρόνους 2:36:16 για το Γιώργο Μανωλιά και 2:43:09 το Γιάννη Ντίνο, κατατάχθηκαν σε πολύ καλές θέσεις στις κατηγορίες τους Β1 και Β2.
Άψογη η διοργάνωση από την ΠΕΠΑ σε μια διαδρομή που ξεκίνησε από τη Χαλκίδα, διέσχισε τη γέφυρα του Ευρίπου και συνέχισε δίπλα στη θάλασσα μέχρι να φτάσει στην πρώτη ανάβαση. Εκεί ανηφόρισε προς το Πλατανάκι όπου οι αθλητές συνάντησαν κλίσεις έως και 13,5%. Στη συνέχεια κατηφόρισε ξανά προς Χαλκίδα σε ένα ιδιαίτερα τεχνικό κομμάτι με κλειστές στροφές και κλίσεις έως -17%. Στο 55ο Χλμ τους αθλητές περίμενε η δεύτερη ανάβαση του αγώνα στη γνωστή από τους αγώνες αυτοκινήτου Ριτσώνα. Ξανά κατάβαση προς Χαλκίδα και τερματισμός.
Η εμπειρία ήταν υπέροχη και το ραντεβού ανανεώθηκε για την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη μπροστά στο Παναθηναϊκό στάδιο για την εκκίνηση της 31ης ποδηλατικής Σπαρτακιάδας.
Να προσθέσουμε εδώ και την εξαιρετική επίδοση του αθλητή από τη Λέσβο (εγγεγραμμένου στον Π.Ο.Πατρών) Βαγγέλη Βουλγαράκη με χρόνο 2:45:57.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish